Yeni Yönetimde Kimleri Görmek İsterdiniz

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
açık söyleyeyim bana gücenmesin ama lefty'nin yöneticiligini sevmiyorum. beğenmemek degil sevmemek. yetkili olunca fazla resmi takılıyor. düz üye iken her zaman anlaşabilirim.

Kadın üyeyken de resmi. Sanki üyeyken kadınla altın günü yapıyormuş gibi yöneticiyken resmi üyeyken öyle değil diyor. Ifjfjjf

Yönetici dediğin üretir, forumu dinamik tutar, daha önceleri de yazdığım gibi büyük wp grubu burası.
Yeni üye yok, özgün konu sıkıntısı çekiyoruz. Zaten çok fazla yöneticiye ihtiyacı olan bir forum değil, hem üyeler son zamanlarda uyumlu, hem mevcut yöneticiler idare konusunda başarılı.
Gül Arzu hanımın pasta konularını bile özledim :)

Aslında yöneticilik olarak organizasyon ve yarışmaları organize edecek ve bu anlamda fikir üretebilecek birilerini olması gerek. Bu şu anki mevcut kadroda var mı belki vardır ama bilemiyorum. Bu şekilde aktiviteleri organize edebilecek kim var ise eklenmesi iyi olur. Forumda yöneticilik yapmam konusunda @Lefty emeği üzerimde var. Tekrar olmasını dilerim.
Eski yöneticilerden ve bu işi zamanında yürüten @No Pasaran ve @Nyctophilia da yapabilir. Gayet de üstesinden iyi geldiklerini de biliyoruz.

- sansürsüz bölüm açılsın
- birebir kafes dövüşü geri gelsin
- birebir kavgası edilirken dinlenecek müzikler konusu tekrar aktif edilsin
- üsteki üyeyi yorumla konusu kalksın
- 5 bin TL lik okey turnuvası olsun
- anlık bölümün de sadece insan fotoğrafları olsun
- münazara konuları olsun (kitap hediyeli)

Hepsi rica tabii ki :) kolay gelsin..

- sansürsüz bölüm açılsın
- birebir kafes dövüşü geri gelsin
- birebir kavgası edilirken dinlenecek müzikler konusu tekrar aktif edilsin
- üsteki üyeyi yorumla konusu kalksın
- 5 bin TL lik okey turnuvası olsun
- anlık bölümün de sadece insan fotoğrafları olsun
- münazara konuları olsun (kitap hediyeli)

Hepsi rica tabii ki :) kolay gelsin..
Karı da lazım mı birader?

Konularama açık bir yönetici seçerdim o da burada yok maalesef! Bu yüzden tarafsız kalacağım..

Geri