Yeni Yönetimde Kimleri Görmek İsterdiniz

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Forum oyunlari gözbebeğimiz ya :) birde ben Türkçe iyi yazamıyorum napim şimdi gideyim mi jhkhjvjg
Anlıyorum, kendince haklı da olabilirsin. Anlatmak istediğim; daha elle tutulur, her yaş grubuna hitap eden oyunlar olursa daha iyi olur. Bu şahsi düşüncem. Bu arada, hangi dil olursa olsun çok iyi ve yerinde kullanacağına dair içimde bir his var. :)

Foruma emek vermis, sahiplenmis gundelik hayatindan ve rahatindan gerekirse burda ki organizasyonlar icin vazgecmis, biseyler guzel olsun insanlar keyifli vakit gecirsin diye dertlenmis, insanlar foruma girdiginde kendine biseyler katabilecek konular acmaya ozen göstermiş 13-14 senedir buranin yasamasina vesile olmus emegi gecen herkese kendi adima tesekkur ederim.

Bu farkindaliga erisebilecek kisilerle yola devam edersiniz insallah.

kimi görmek istemeyizi açarsanız daha çok katılım olur…. mevcuttan (hha) razıyız.

İyi ya da kötü günler her zaman her yerde yaşar insanlar önemli olan ya hiç konuşmamaktir kötü iz bıraktı ise yada kırmadan anmaktir inanin hiç gerek yok olumsuz şeylere yaşamimizin bir döneminden geçer insanlar iyisiyle kötüsüyle

Geri