Hatem
Elmas Üye
Ender teşekkürler. Onun bunun bilgisi yok numaralarını ben şahsım adına yemiyorum artık. Özellikle bekledim, tam 24 saat. Kaldı ki yanlışın var, o arkadaş banlanmadı. Konu açığa çıktığında dahi banlanmadı. İsyanım buna anladın mı? Yöneticilerden şahsi olarak da kimseye yüklendiğim yok. Kimin sorumlu olduğunu bilmiyorum.@Hatem hoşgeldin seni gördüğüme inan sevindim.Yukarda soyledigim gibi olaydan şuan ki yönetimde görev alan üst yönetimdeki arkadaslarin bilgisi yok.Bu olayda ne ibrahimin nede sanem' in bilgisi ve haberi olmadı son dakika ya kadar onların suçu günahı asla yok.
O an işlemi yapan rapor da bendim ve arkadaş ile seni konudan uzaklastirdim .postlarınızı sildim.Ancak forum yönetiminde silsile yani alt üst ilişki uygulaması olduğundan dolayı konuda o zamanki süpervizör arkadaşımıza seslendim çünkü o zaman ssaneminde üstü o arkadaş idi. Ibrahim o gün o olay zarfında yoktu seninle özelden konuştuk o günde soyledigim gibi yoğundum son an foruma dönüş yaptigimda arkadaşa attım senin yazdığını ve akabinde senin ve diğer arkadaşın banlandığını farkettim.yfarkettim.yukardada soyledigim gibi kararı veren kişiyi sorgulama lüksüm yoktu.Bu olayı ibrahim yada sanem e yansıtma inan ikisininde haberi yoktu olayda.
Diğer açıklamayı ibrahim veya sanem.yapar.
Tekrar hoşgeldin
Kimsenin açıklama yapmasına gerek yok. Üsluplar belli çünkü, gelip biri üst perdeden konuşacak, ben cevap vereceğim olay büyüyecek. Kimsenin saygı dilinde açıklama yapmaktan anladığı yok çünkü. Bu tür olayların üzeri de tamam uzatmayalım olarak kapanıyor genelde de.
Hoş buldum tekrar teşekkür ederim.