Yeni yıl ile birlikte sizce toplu ban affı gelmeli mi?

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her üye ayrı bir renk ve her insanın yetişme tarzı farklı olunca, tepkiler de farklı olabiliyor.
Üyeleri forumdan kopartmayacak bir yöntem, forumun geleceği açısından daha faydalı olacaktır. Yasaklanan üyeye verilen ceza ile onu sevenler de ceza almış oluyor ancak bu demek değildir ki yanlış varsa karşılıksız kalsın ve elbette bir yaptırım olmalı fakat sanırım süre kısa tutulmalı v.s.

Forum için en faydalı ve üyelerin huzuru-mutluluğu için de en sağlıklı olanı bulmak gerekiyor.

Yöneticileri sürekli baskı altına almaya çalışan ve "şu üye yasaklansın" diye raporla, mesajla boğan üyeler de unutulmamalı ki her açıdan zorlayan bir durum bu maalesef.

En doğru kararı yönetim kendi içinde konuşup belirleyecektir çünkü yönetimde olmak cidden zor, sabır diliyorum hepsine.

@Ender kardeş, memlekette milletin a.... koyacağız diyen muteahhitlere ihaleler peşkeş çekiliyor, forumda iki tane zevzek bize koymuş çok mu görüyorsun...

Ender bir yerde haklı sürekli forum bitmiş burda iş yok, zaten forum dibe vurmuş gibi şeyler okuyorum burda bazen, ama bunun bir gerçekliği yok çünkü diğer forumlarda online sayısı buradakinden daha aşşagıda bir bakıyorsun forumda 200 kişi var ama hiç biri online değil yazan yok katılım gösteren yok. Burda ki akış şuan sadece bir yerde daha var.
Ki buranın formatı da hiç Bi yerde yok. Yani kemik kitle çok iyi götürüyor burayı. Forum gayet iyi bir seviyede.

gelsinleeee gelsinler nasıl olsa yeniden banlanacaklaaar :))))))))))))

Seni severim bunu az çok sende bilirsin ki bunu burada açıkça söylüyorum eminimki burada gerek bilgin gerekse kültürün ve hayata bakış açından dolayı inanki biraz sakın kalsan emin ol çoğumuzu duvardan duvara vurursun. Çabuk sinirleniyorsun oda senin küfür etmene ve agresif olmana sebeb oluyor.
Konuya gelecek olursak buradaki yönetimde olan arkadaşlarımız devlet yönetmiyorlar saniyorlarki burada yönetici var elinde baston başımızda bekliyor bizi banlamak için yöneticiyi resmen kötü gözle görüyorlar.
Geçenlerde bir bayan üye ile bir erkek üye tartışıyor. Sataşan bayan üye ama erkek uye kendisine cevap veriyor yanı tabiri caiz ise yerden yere vuruyor . Bayan uye cevap veremiyor çünkü erkek uye deneyimli işi biliyor küfür yok argo yok hakaret yok.sonra bayan üye burdaki yöneticiyi etiketliyor bak bak arkadaşın vs diye bu olay sanırım 10 gün içerisinde oldu .
Şimdi Baran burada yöneticinin ne suçu var. Hem sataşıyorsun hem gücün yetmeyince yöneticiye sesleniyorsun..Yöneticinin arkadaşı dostu olamazmi hem sen sataşıyorsun olaya neden yöneticiyi çekiyorsun.
Tekrarında sanırım ortalama 7 veya 8 ay oldu benim yönetimde olduğum dönem bir bayan üye bir konu içerisinde aynen şu kelimeyi söyledi ^ Bunu arka planda yiyistiginiz adminlere söyleyin ^ Şimdi Baran burada yöneticinin ne suçu var olaya neden yönetimi çekiyorlar.
Sana örnekler vererek gidiyorum ki biraz uzun yazıyorum.
Burada Banlanmasina tek üzüldüğüm kişi @Hatem dir. Oda senin ile tartışmadan dolayı banlandi sonrasında foruma küstü girmiyor.o olayın özellikle o dönemki süpervizör arkadaşımızla olan ekran görüntüsünü aldim .Hanı olurda birgün gelir burada o dönem yönetimde olan ender ibrahim sanem bana haksızlık yaptınız derse olayın o dönemki arkadaşımızın bi anlık dalgınlık sonu meydana geldiğini açıklayım diyerek aldim.o olayda ne ibrahim nede sanem olaydan haberi yoktu.rapora bakan bendim ama ban olayından haberim yoktu.
Her ne kadar forum içerisinde AKP düşmanı olarak bilinsemde az çok bende bilirim ki her üye her yönetici forumda ayrı bir renk ayrı bir değerdir. Bak @Şüheda bu arkadaşımız AKP li idi. Ancak ben bu arkadaşımızla herhangi bir siyasi polemiğe girmedim.Kisinin görüşüne göre asla ama asla burada hicbir işlem yapılmadi. Birgün banlandiginda direk bana yazdı hakli olarak konuyu okudum inceledim o dönemki genel sorumlumuz işlemi yapmış iki kişiyide banlamış karar doğrumu şahsen kendi adıma doğru karar çünkü burada kimse kimseye terörist diye itham edemez. Kimse kimseye de ulu orta O...p.. diye itham edemez. Bu bayan arkadaşımız foruma küstü gelmiyor .
Şimdi burada özellikle @X ibrahimi üslubu kötü diye eleştirenler bir forum sahibine yada bir yöneticiye yakışmayan üslup diye eleştirenler nedense o gün bir bayana ulu orta O....p.. diye kelimeyi söyleyen kişiyi eleştirmediler. Nedense her seferinde yöneticiler suçlu oldu.
Tabiki millete küfür edenlere ihale veriliyor ülkeyi talan etmelerine göz yumuluyor kimse ses etmiyor ama bırakta buradaki insanlar müdahale etsinler ses etsinler .Hiç unutmam o dönemi ibrahim aze justice çok iyi bilirler forumSali aldığımızda doğmamış çocuğumuza beşikteki bebemize mezardaki ölümüze küfür edildi . Kimse çıkıp demedi ki yaptığınız ayıp neden küfür ediyorsunuz demedi.Tam tersi arkadaşlarımız banlandi diye o dönemki yöneticilerimizi hedef tahtası haline getirdiler.Beni tanıyanlar bilirki herhangi bir kutlama yapmam doğum günü anneler babalar yada sevgililer günü gibi şey yada şeyler kutlamam .2021 yılı anneler günü kutlama konusu açtığımda gerçi neden nasıl oldu açtım onuda bilmiyorum demek ki o anki psikolojim onu gerektirdi açtım. O an skype den sanem yazmis ender actigin konuyu okudunmu diye okudum. Vatandaşın biri çıkmış hepimizin kutsalı olan anneler için aklı sıra espiri yapıyor.kizdim sanem e silme şimdi derki ender söyledi silmenizi silme postu herkes okusun yaptığı rezilliği ama silmiş kendisi burada açıklama yapar isterse.
Son olarak baran burada herkes ayrı bir renk ayrı bir değer o konuda hem fikirim diğer arkadaşlarla ama milletin annesine ulu orta küfür edenlerde bırakta girmesinler.Kimsenin namusu annesi klavyede 29 harften ibaret değil.

@Ender kardeş, memlekette milletin a.... koyacağız diyen muteahhitlere ihaleler peşkeş çekiliyor, forumda iki tane zevzek bize koymuş çok mu görüyorsun...

Ya ruh varmis gibi konusmayin forumda. Guzel insanlari ya küsturup yollamissiniz yada banlayip. Suresiz banlananlari af edin gelsinler. Yinemi kufur etti ozmn yine banlayin yetki sizde nediyebiliriz. Ozaman niye zamaninda grup halinde insanlari küsturene kadar yada banlatana kadar ugrasan yaratiklara bu uygulama olmadi??? Birileri ya yanci ya tarafci yada ugrasmak istemiyor.

Sahit olduk ya; b uye " bu uyeyi banlayin yoksa foruma girmem dedi yonetim c uyeyi banladi"

savunduğun şey ile şu tutumun çelişiyor Ender. niye herkes ali kıran baş kesen yahu burada? anneymiş, teyzeymiş; şu kadınları yaşından, saçından, işinden, bilmem neresinden vurmayı bırakın artık.

Bence insanlar kimin banının açılmasını istiyorsa yazsın. Sonrasında yönetim de sebebini gösterip anlatsın o kişinin niye ban yediğini, insanlar da empati yapıp bir daha düşünsün.
Sadece kendilerine küfür, hakaret edildiği zaman tepki verilmeyeceğini anlarlar.

Bence konu kilitlensin ban olacak yoksa.

olaydan bihaberim zira on gün öncesi ise muhtemelen banlıydım şahit olmadım. olay nedir taraflar kimdir bilmiyordum. @Ender mümkünse verdiğin örnekte ki arkadaş olan @Lefty 'nin rahatsız oluşunuda dikkate alarak, mesajında düzeltme yapman en doğru karar olacaktır.

geçmiş olayları dile getirmek ve onlar üzerinden saptamalarda bulunmayı doğru bulmuyorum. bana kalırsa sürekli bir gerilim yaratıyor. nihayete ermeyeceği malum olduğundan dolayı da uzadıkça uzuyor, faydası yok.

buraya bir ekran görüntüsü atacaktim, bunu mu savunuyor bunu mu istiyoruz diyerek sonra empati kuramayacaginizi bildiğimden vaz gectim.

konuda ki tavrim net olmasına rağmen, ses çıkarmamayi seçiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri