Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kabul edilmemeli yapay herşeye karşıyım.
Saclarda mi .d .dHeryerim LENS arkadaşlar rahat olun..
Hepsi hepsi boy pos agız burun göz kulak yanak eller ayaklar saçlar kaşlar burun delikleri felanSaclarda mi .d .d
Orjinal sarisin degilsen bi kaaave icelum .d
Tamam goruselim kararimi oyle vericem .d .dHepsi hepsi boy pos agız burun göz kulak yanak eller ayaklar saçlar kaşlar burun delikleri felan
Bazen nelerle uğraşıyorum diyorum kendime neyseSize tavsiyem böyle sanal mecralarda söylenen yazılan hiçbirşeye inanmayın (Herşey için geçerli bu) birebir görüşün tanışın araştırın ona göre karar verin.
Sevgiler.
almanya'da yok mu öyle teknolojiler... üzüldüm. ben lazerden bir gün yararlanıcam diye diye 3 bin liralık işlem oldu 30 bin. görmek parayla olmamalı ya...günümüzde lens takan cok
yalan söylemeyin göz göze nasil olsa geleceksin
not: dünya göz merkezi türkiyede ve göz konusunda doktorlar cok ilerde lazar teknolojisinden faydalanin derim ben
bu gerçekmi,?Gözde lens olduğu anlaşılan bişey arkadaşlar
Niye la annamiyünnü sen. Ayık mıyünnübu gerçekmi,?
almanya'da yok mu öyle teknolojiler... üzüldüm. ben lazerden bir gün yararlanıcam diye diye 3 bin liralık işlem oldu 30 bin. görmek parayla olmamalı ya...