Yeni tanıştığınız birinin gözleri lens oldugu halde sizden saklaması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
devlet garantili sigorta yani AOK diyorlar
doktorlardan gözün bozuk olduguna ve mecburi lazar amaliyati olmak gerektigi şartiyla sikorta üzerinden öderler ama öyle ufak defek göz kayibi icinde ödemezler
git gözlük al derler

not: babam yillar önce iki göz lazar amaliyatina 8bin euro ödedi
türkiyede göz basi 300euro ve daha güzel
size 300 yuro tabii... bizim paramızla bize 300 tl olsa ben her ahttps://ircforumlari.com.tr/neler-yeni/y yeni göz yaptırırım renk renk desen desen... çok beğendiyseniz bana yollayın 600 yuro biriktireyim sizin için. kullanmazsanız ben çizdiririm gözlerimi, ramazan geliyor hayrına...

size 300 yuro tabii... bizim paramızla bize 300 tl olsa ben her ahttps://ircforumlari.com.tr/neler-yeni/y yeni göz yaptırırım renk renk desen desen... çok beğendiyseniz bana yollayın 600 yuro biriktireyim sizin için. kullanmazsanız ben çizdiririm gözlerimi, ramazan geliyor hayrına...

bazilarinin gözü üc renkli dogusdan

benim göz rengimden memnunum benimki orginal türk gözrengi kahverenk

Orijinal Türk göz rengi mi.? Kahve ha

Kahve rengin bize özel oldugunu bilmiyordum bu bana kahkaha attırdı Sjsjsjs

kendimi tutamayıp meme (caps) yapıcam ama rabbim beni bu yoldan alikoy lutfen ajsbdbbx

Karşında oturan kişinin lens taktığını anlamayacak kadar gerizekalı biriysen, kendini sorgulaman gerek. Renksiz şeffaf lensler bile ayırt ediliyor.
Ayrıca bu nasıl dert lan ajaha gözü lens olsa ne olmasa ne saklasa ne haah.

terbiyesizlik ya, böyle bir şey olabilir mi ahlaksız şerefsiz, konak meydanında saat kulesine asılması gerekiyor ibret olsun, böyle bir şey saklanır mı hiç.

İçliğin dediği gibi sakin olun relax

Çok da umrumda olmaz da, saklamaya çabası varsa yalan söyleyip duruyosa yeterli olgunluğa ulaşmamış biri olduğunu düşünüp görüşmeyi keserim

Ay senle mi uğraşıcam

Orijinal Türk göz rengi mi.? Kahve ha

Kahve rengin bize özel oldugunu bilmiyordum bu bana kahkaha attırdı Sjsjsjs

ben agizimla kus tutsam artik inanmazsiniz ama gercek gercekdir
buyurun yazin arama motoruna
Türk toplumunda kahverengi göz rengi %90 ile en göz rengi olarak belirlendi .
belki gevurun icat ettigi goole amcaya inanirsiniz

Yok canim abartmayin. En fazla cinayet sebebidir.

Belli olmayacak kalitede pahalı bi lens kullanacak kadar zenginse affetmenin bi erdem olduğunu hatırlayin.

Ya hu sanki cinayet isledi.
Neyin afetmesi?
Ilginç.

Benim icin zaten sorun yok.
Affetmelik olarak görenlere seettim

Ortaokul kapısında mı takılıyorsunuz napıyorsunuz .d biz neden tanışamıyoruz bu tiplerle .d

Forum mu insanları bu hale getiriyor yoksa bütün ilginç kafalar burada mı buluşuyor.. Yok arkadaşlar yok hiç duydunuz mu gözleri lens diye ilişkisini keseni. Ölü balık gibi zaten bakınca anlaşılır.

İnsanlar botoksu bile saklamıyor gerek yok ki. Burnunu yaptırıyor saklamıyor kaşını çizdiriyor saklamıyor saklayan var mı bilmiyorum Eee saklarsa saklasın. Bana ne öyle değil mi, sana ne bu mu yani : )

yani sürekli baktığınız halde anlamıyorsanız helal olsun deyip saygı duymak lazım

Soy gözlerini çabuuk.:D

Bunlar sorun mu allasen.f

Geri