Yeni tanıştığınız birinin gözleri lens oldugu halde sizden saklaması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bana güzel baksın yeterli, ne renk baktığı umurumda değil

Kaslar lens olmasin kafi. .d

saklasin. bilmiyormus gibi yapariz bizde, ne farkeder :p

birini etiketleyesim var ama kafami kirar die korkuom :emoji_hugging: :emoji_sweat_smile:

Kabul edilmemeli yapay herşeye karşıyım.

günümüzde lens takan cok
yalan söylemeyin göz göze nasil olsa geleceksin

not: dünya göz merkezi türkiyede ve göz konusunda doktorlar cok ilerde lazar teknolojisinden faydalanin derim ben

• Beğen
Tepkiler: ne
Banane kim takıyor ise takıyor ama ben takmıyorum.

Saclarda mi .d .d

Orjinal sarisin degilsen bi kaaave icelum .d
Hepsi hepsi boy pos agız burun göz kulak yanak eller ayaklar saçlar kaşlar burun delikleri felan :D

Bazen nelerle uğraşıyorum diyorum kendime neyse :) Size tavsiyem böyle sanal mecralarda söylenen yazılan hiçbirşeye inanmayın (Herşey için geçerli bu) birebir görüşün tanışın araştırın ona göre karar verin.

Sevgiler.

Hepsi hepsi boy pos agız burun göz kulak yanak eller ayaklar saçlar kaşlar burun delikleri felan :D

Bazen nelerle uğraşıyorum diyorum kendime neyse :) Size tavsiyem böyle sanal mecralarda söylenen yazılan hiçbirşeye inanmayın (Herşey için geçerli bu) birebir görüşün tanışın araştırın ona göre karar verin.

Sevgiler.
Tamam goruselim kararimi oyle vericem .d .d

Gözde lens olduğu anlaşılan bişey arkadaşlar

günümüzde lens takan cok
yalan söylemeyin göz göze nasil olsa geleceksin

not: dünya göz merkezi türkiyede ve göz konusunda doktorlar cok ilerde lazar teknolojisinden faydalanin derim ben
almanya'da yok mu öyle teknolojiler... üzüldüm. ben lazerden bir gün yararlanıcam diye diye 3 bin liralık işlem oldu 30 bin. görmek parayla olmamalı ya...

Burnu estetik olanlar da estetik demiyor

Benim de saçlarım lens üzülmeyin.

almanya'da yok mu öyle teknolojiler... üzüldüm. ben lazerden bir gün yararlanıcam diye diye 3 bin liralık işlem oldu 30 bin. görmek parayla olmamalı ya...

devlet garantili sigorta yani AOK diyorlar
doktorlardan gözün bozuk olduguna ve mecburi lazar amaliyati olmak gerektigi şartiyla sikorta üzerinden öderler ama öyle ufak defek göz kayibi icinde ödemezler
git gözlük al derler

not: babam yillar önce iki göz lazar amaliyatina 8bin euro ödedi
türkiyede göz basi 300euro ve daha güzel

Geri