Yeni Küba.. Yeni Türkiye...

Konu sahibi son olarak 1279 gün önce görüldü
Sosyalizm insanlığın kurtuluşuna hizmet etmeye devam ediyor...

Küba: Anneden bebeğe Aids virüsü geçişini engellemeyi başardık..

Türkiye : Oruçluyken çocuğumu öpsem orucum bozulur mu?

Şan olsun Selam olsun Küba halkına.

Öncelikle adam olup milletin inancına ve bunun hakkında ki sorularına karışmayacaksın .Çok rahatsızsan kübaya taşın

Selami kelami birakda soruya cevap ver hele ,

Oruc bozulurmu bozulmazmi

Sanırım sadece Nihat Hatipoğlu'yu takip ediyorsunuz Küba da alt yazıda geçiyor herhalde.

Yemediginiz halt kalmiyo gelip dini sorguluyosunuz igneliyosunuz siz kimsiniz lan

Ben olaya fransız kaldım,nasıl bir mana çıkarmalıyız yani bundan ?
Amerikada hala zencilere hor davranıyor ama Kübayı 10'a katlar
Gel görki bizimde kusurumuz dinimize bağlı kalmak olsun yanlışıyla doğrusuyla.
Kıyaslanan olay nedir ?

Call of duty de zombi öldürüyorum gübah mı :(

Öncelikle adam olup milletin inancına ve bunun hakkında ki sorularına karışmayacaksın .Çok rahatsızsan kübaya taşın

Mesele küba değil hala anlamıyor musun?

Elbette insanların dini duygularını yada düşüncelerini paylaşmıyorum. Siyasi hareket ve ülkenin halkına yansıttığı durumlar söz konusu. Küba halkı din üzerinden hiç bir zaman halkına karşı bir etki yaratılmamıştır. Adamların söz konusu mücadelesi yaşamlarla alakalı olmuştur. Ben ülkemi eleştiri yapmayacaksam, yanlışları yada izledikleri politikaları yanlış olduğun soylemeyeceksem neden varız biz bu ulkede? Geçin bu işleri, insanlar üretiyorlar. sen yerinde sayıyorsun. Yıllardır halkı kandırdınız kandırmayada devam ediyorsunuz. Biraz uzaklaşın cehaletten. Ülkenin ayıbını gosterdim ben. Vatandaşın bir sorgulamasını da değil. Geniş düşünseydin zaten gorebilirdin dostum:) İYİ Akşamlar sana.

Ateistler arasında ''Big bang oynayalım mı?'' gibisinden muhabbetler geçiyormu

Ben olaya fransız kaldım,nasıl bir mana çıkarmalıyız yani bundan ?
Amerikada hala zencilere hor davranıyor ama Kübayı 10'a katlar
Gel görki bizimde kusurumuz dinimize bağlı kalmak olsun yanlışıyla doğrusuyla.
Kıyaslanan olay nedir ?

Dini istismar ile yonetilen ülke ve halk için mücadele eden ülke. Burda ben ülkemi yada vatandaşın sorusunu ayıplamıyorum. Arada ki farkı gorebilmektir insan olmak zaten.

Sözüm sana değil ama bu ülkede aidsli olanları bile hor gören toplum varken bunları tartışmak bile doğru değil aslında:)

Yemediginiz halt kalmiyo gelip dini sorguluyosunuz igneliyosunuz siz kimsiniz lan

Ateist olsan yemediğin halt kalmayacak demek ki. Allah mı seni bu kadar zorluyor da tutuyorsun kendini evladım. Kendinizi, yapmak istediğiniz ama aslında yapamadığınız gizil şeyleri bu kadar açığa vurmayın.

Kartal kardesim sen ulkenin ayibini baska yonlerden de gostere bilirdin. Oruclukta orucla dalga gecer gibi oluyo paylasimin. belki aklinda hic kotu dusunce yoktu paylasirken alay etmek degildi belki, ben bilmem bunu, kalpleri en iyi Allah bilir. Ama burdan bakinca ey muslumanlar siz gerizekalisiniz orucla ugrasiyosunuz, gidin okuyun sadece oruc felan tutmayin gibi okunuyo malesef :(

Dini istismar ile yonetilen ülke ve halk için mücadele eden ülke. Burda ben ülkemi yada vatandaşın sorusunu ayıplamıyorum. Arada ki farkı gorebilmektir insan olmak zaten.

Sözüm sana değil ama bu ülkede aidsli olanları bile hor gören toplum varken bunları tartışmak bile doğru değil aslında:)

Yahu aslında seni anladım ama örneğin biraz abest olmuş,yoksa Kübadaki yönetimin nasıl olduğunu tutumunun nasıl olduğunu İsrailin Filistine saldırdığı zamanlar en büyük müslüman devletler bile israile peşkeş çekerken.Küba israili tanımadı,ama sevgili kardeşim sence bu toplum sosyalizmi kaldırabilirmi hoşgörü sıfırın altında eksilerdeyken (:
En ufak birşeyde hemen etiket vuruluyor. Geçmiştede böyledi gelecektede böyle olacak sağlam temelimiz yok çünkü

Geri