Yeni bir film / dizi izledim.

Konu sahibi son olarak 1033 gün önce görüldü
bu filmdeki bazi karakterler bana o kadar tanidik geldi ki. hem jakobe ve ailesi, hem per ve ailesi, karakterleri ve secimleri. tuhaf bir sekilde kendime yakin ve anladigim bir seyi izledigimi hissettim
1749849525654.jpeg

bu filmdeki bazi karakterler bana o kadar tanidik geldi ki. hem jakobe ve ailesi, hem per ve ailesi, karakterleri ve secimleri. tuhaf bir sekilde kendime yakin ve anladigim bir seyi izledigimi hissettim
The Killer's Game tavsiye edeyim o zaman. Tanıdık gelmezse bir şey bilmiyorum. :d

Konuyu gorunce Hannibal film ve dizi serisini izleyesim geldi.
O zamanlar okuduğum dönemde dizi başladığında ciğer dürüm yerdim beraberinde.

usta ve margarita (2005), 10 bolumluk diziyi bitirdim. tuhaf, komik, elestirici, bol sembolik mesaji olan diziydi. ulkenin yonetim bicimini, toplumunu, kulturel ve din acisindan, genel manada da hem dalga geciyor, hem elestiriyor. insanlar kendini komik durumuna dusuruyor gerci. bu dizi her yil tekrar izlenecek dizilerden. her defasinda baska ve yeni bir sey dikkatinizi cekecektir. benim icin dizi 6. bolumde basladi. margarita'nin, azazello'dan aldigi kremi kullandiktan sonra. guzeldi, eglendim, ilgi cekiciydi. benim fantazi anlayisima uygundu, absurttu bazen. guldurdu de :d michail bulgakov ve elena bulgakova, kitabinizi okurum ben. ''okumam'' diyordum, ama yok yok, okurum bunu. bu hikayenin bir cok versiyonu, film-dizi hali varmis. hatta en son 2024 yilinda film haliyle cikti. tesekkur ederim ruslar :d

1749921044550.png

woland margarita'ya kendilerini tanitirken:
''bizler uyumsuz, ama samimi bir ekibiz.''
1749919975336.png

koroviev (seytanin hizmetcisi), woland (seytan), behemoth (demon)

1749920665131.png
azazello (demon)

1749922375985.png
gokyuzunde margarita ve natasha'nin karsilasmasi :d
natasha, margarita'nin hizmetcisi. margarita kremi kullanip cadi'ya evrilince, natasha da hemen arkasindan o kremi kullanip, margarita'yi takip etti :d bununla yetinmemis, komsulari olan adami domuza cevirip, ucan supurge olarak kullanmis kendisine :d cok eglenceli bir bolumdu bu.

1749922098395.png
elena (margarita) & michail (usta)

netflixi kapattım
üzgünüz falan demişler

doğu’nun 3. sezonun son bölümlerini izlemeyi unutmuşum hatırladım da izledim gece boyu.

tavsiye edilir; kahkahalarla geçen bir dizi değil ama keyifli

netflix'te bu belgeseli izledim. ya bu donemi cok iyi hatirliyorum, 17-18 yaslarindaydim. okulumdan da gidenler olmustu buraya.
vay be. belgeselini de yapmislar demek artik. iyi :d
1752607435774.png

Eskiden ne kadar çok dizi film izlerdim 8-10 sezonluk dizileri bile baştan sona izlerdim şimdi odaklanamıyorum

Keske alışkanlık haline getirebilsem ya.
Müthiş bi kültür

Bergen filmini izledim. Cidden acıların kadını ismini boşuna almamış. Çok acıklı bir filmdi.

dün izlemiştim çok etkilendim :(
gerçek bir olay üstelik

Snapchat-1404156385.jpg

jTcxfK.jpg

İzlemez olaydım. Bok gibi bir film.

Puanım 10/0

Geri