Yeni bir film / dizi izledim.

Konu sahibi son olarak 1033 gün önce görüldü
Eli Roth'dan "Sukran Gunu" Turkceye "kara cuma" Olarak cevirmisler. Guzel sentez olmus. Hostel 1 den sonra izledigim guzel bir extrem film oldu. Terrifier'den daha kurgusal ve makyaj sahneleri daha gercekci
images (34).jpeg
Screenshot_20241220-204630.jpg

platformda filmin açıklama kısmında "sürükleyici, zeki ve unutulmaz, mutlaka izlenmeli!" bilgisi verilmiş.
biraz abartı olmuş. güzel film ama beklenti çok yüksek olmamalı.,

serinin üçüncü filmi de bitti. ilk iki filmin yanında sönük kalmış.

Kendi adıma oldukça bokumsu bir gün.
Az evvel bir şey izledim, biri yeter derken diğeri yetmez diyor bir süre sonra olay tatlıya bağlanip şahıslardan diğerinin işe gideceğini belirtmesiyle son buluyor.

Bundan bir hafta önce ise hayatımda izlediğim en saçma ve absürt kafa kesme videosuna denk geldim, çok detay vermiyim gece gece hiç gerek yok çünkü fəkat 3000 yıllık orgish fedaisiyim bundan daha saçma ve gereksiz çok az şey gördüm.

yakşamlar çocuklar ve sevgi dolu bir omur dilegi ilen.

ölümcül kas hastalığı olan norveçli bir gencin, hayatının son 8 yılında oynadığı bir bilgisayar oyunu aracılığıyla (world of warcraft) hem kendi hayatına hem de başkalarının hayatlarına dokunmasının belgeseli........ ağlamaktan ciğerimi bıraktım....... bilgisayar oyunlarıyla bir şekilde bağı olan herkes kesinlikle izlemeli.............

ibelinin-olaganustu-hayati.jpg

ölümcül kas hastalığı olan norveçli bir gencin, hayatının son 8 yılında oynadığı bir bilgisayar oyunu aracılığıyla (world of warcraft) hem kendi hayatına hem de başkalarının hayatlarına dokunmasının belgeseli........ ağlamaktan ciğerimi bıraktım....... bilgisayar oyunlarıyla bir şekilde bağı olan herkes kesinlikle izlemeli.............

Ekli dosyayı görüntüle 104749
@Leviathan

GhFs2m7WsAAgp98.jpg

ilk bölümü izledim, övüldüğü kadar varmış. işini hakkıyla yapan böyle dönem dizilerine hasretiz.

bi olayı yok. öğrenciler patır patır patlıyo. baya dümdüz etrafa saçılıp patlamak

IMG_1266.jpeg

Dün akşam yemekte ne izleyeyim diye bakarken başladığım ve bu akşam biten 8 bölümlük dizi. Yokluktan mıdır bilmem ama güzel sardı.

1748679627201.jpeg
kakegurui'nin amerikan versiyonu. iyiydi.

ve bunu izliyorum. son bolumundeyim:
mwa, eh iste. netflix'te izlenecek dizi/film kalmadi gibi. bir "blood of zeus" listemde var daha.
1748679723452.jpeg

Geri