Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. Ve 2. Filminden tamamen bagimsiz olmus. Slasher filmlerinde bir haysiyeti vardir. Gerci ne cikacagini bilerek izledim orasi ayri ama damien leone'nin death metal fan'ligini birakmasi lazim. Film kapagi resmen cannibal corpse sarkilarindan alinti olmus. Ayrica cok fazla gore sahne bir yerden sonra bayiyor. Favorim hala pennywise..
3.4.5. Bölümler süper.
Fazlasıyla drama ama diziyi eğlenceli hale getiren bir çift var. Adam çok ciddi kadın çok konuşuyor.
Dizi de 3 ve 4 hikaye birden anlatılıyor.
4. Ve 5. Bölüm çok heyecanlı.
Cok saglam plot twist iceriyor. Cocuklarin guvenebilecegi kimse yok , gerim gerim geriyor.
En son "The village / 2004" de bu kadar gerilmistim sanirim.
Lütuf Yetimhanesinde, hayat yetimler için daha iyi olamazdı! Ebeveynleri olmamasına rağmen, diğer çocuklar ve onları önemseyen "Anne"leriyle mutlu kocaman bir aileyi oluşturmaktadırlar. Özellikle de hepsi 12 yaşına basana kadar evlat edinildiklerinden dolayı, hiçbir çocuk göz ardı edilmez. Gündelik hayatları zorlu yazılılarla doludur fakat yazılılardan sonra dışarıda oynamalarına izin vardır.
Uymaları gereken tek bir kural vardır: yetimhaneden ayrılmamak. Ama bir gün, sınav birincilerinden olan iki yetim, Emma ve Norman, yetimhanenin kapısına gitmeyi cüret edip varoluşlarının ardındaki korkunç gerçeği ortaya çıkarırlar: yetimhaneleri gizemli şeytan ırkı için yiyecek üretilen bir çiftlik, kendileriyse yenmek için yetiştirilen besi hayvanıdır. Kaçış planlarını uygulamak için sadece birkaç ayı kalan çocuklar, bir şekilde önceden karar verilmiş kaderlerini değiştirmek zorundadır.
Zamanda bir kesik
Zamanda yolculuk filmlerini seviyorsanız güzel ama öyle bayılacağınız, aşırı kafa kasılacak bir film değil.
Çerezlik işte,tatlı.
Rahibe ölüm
Ehh işte... Çok daha korkulacak bir şey bekliyordum bir de öyle övücü şeyler yazmışlar ki filme. Tırt, anlamadım tam......
Hatta duygusal bile diyebilirim filme...
2005 yapımı komedi filmi.
Youtube'de fragmanına denk gelmiştim.
Anna Faris eskilerden sevdiğim bir aktör olduğu için izleyeyim dedim.
Aşırı küfür, cinsellik ve tiksinç şeylerin komedi filmlerinde yaygın olarak kullanıldığı döneme ait bir başka örnek diyebilirim bu film için.
Bu tür filmlerin en popüleri Amerikan Pastası serisiydi sanırım.
Denk gelirseniz izlemeyin derim, gerçi denk geleceğinizide zannetmiyorum.
İnsana zerre faydası olmayan bir film.
Saçma sapan komik sahneleri var mı ? Eh işte.
10/5 puan verdim.
Film baştan sona çok güzeldi zaten bu ikili hep güzel filmler çıkardı ve yakışıyorlarda.
İkilinin atışma sahneleri çok komik.
Film alt yazı ben Türkçesinin bulamadım.
aglatan bir belgesel daha. kucuk bir kizin, kendisi kardesleri arasinda en buyugu, iste bir ablanin, kardeslerini nasil hayatta tutmaya calistigini anlatinca ben direkt *uhuhuihhi ihhhhhhh* diye basladim. ablasi olanlar sansli. bazen ben de diyorum ''keske benim de bir ablam olsaydi.'', sonrasinda ise ''ah hayir, yok, hic bir insana yapilamaz bu.'' dusuncesi geliyo. bizler gercekten 2. bir anneyiz.