Yeni bir film / dizi izledim.

Konu sahibi son olarak 1036 gün önce görüldü
The Patriot (2000) - 7.2

Amerikan'ın bağımsızlığını kazanmasında İngilizlerle yaptığı bağımsızlık mücadelesini anlatıyor. Özgür bir ülkeye kavuşmak için milislerin hatta siyahi insanların sayesinde özgürlüklerine kavuşuyorlar ama işte sonra kendileri emperyalist bir ülke olup başka ülkeleri sömürmeye devam ediyorlar. Film olarak olarak güzel, Mel Gibson , oğlu Heath Ledger ve bir grup milisten oluşan silah arkadaşlarının koca ingiltere'ye karşı mücadelesi. Çok uzun bir film ama tarihsel aksiyon bakımından güzel.

1649510455413.png

Dün izledim ikisini de, ikisi de ayrı güzeldi
Bugüne iyi gider bence, izlemeyenler için netflixte

Fırtına anı ve Arada bir yerde

The In Between (2022) - 5.9

filmin tek başarılı yanı kurgu kısmı. sırf kazanın ne zaman , nasıl olduğunu izleyelim diye bütün filmi izlettiler. başarısız bir romantik film diyebiliriz. hayat bir türlü memnun olmayan bir kızla bu kızla neden bir arada olduğunu anlamadığımız sporcu kişilik bir çocuk arasındaki monoton bir ilişki. film ilgi çeksin diye flashbacklerle canlı tutmaya çalışmışlar.

1649606059015.png

arifçe kültür ve turizm bakanı olmak için gösterdiğin bu çabayı tebrik ediyorum. ben seni tutuyorum.
en son fleabag izledim övmeme ihtiyacı yok çok güzel. öncesinde de ted lasso izledim övmeme ihtiyacı yok o da çok güzel, çok tatlı, içinizi marsmelov yapan bi dizi. izleyebilirsiniz...

aramızın git gide sağlamlaşması beni iftarı ilk açma anındaki o mutluluk hissine büründürüyor....
meloyla ara sağlamlaştırmak oruç kadar hayırlıdır... allah kabul etsin, listenden bir şey seçip izlicem. beğenmezsem tekrar bozuşuruz. (biz hiç bozuşmadık ki...)

meloyla ara sağlamlaştırmak oruç kadar hayırlıdır... allah kabul etsin, listenden bir şey seçip izlicem. beğenmezsem tekrar bozuşuruz. (biz hiç bozuşmadık ki...)
bari ben önereyim... tür falan söylersen... sana bu kadar ulaşmışken... (bilmiyorum ki bozuşmadık gerçekten, ben tribe girdim sanırım)

The In Between (2022) - 5.9

filmin tek başarılı yanı kurgu kısmı. sırf kazanın ne zaman , nasıl olduğunu izleyelim diye bütün filmi izlettiler. başarısız bir romantik film diyebiliriz. hayat bir türlü memnun olmayan bir kızla bu kızla neden bir arada olduğunu anlamadığımız sporcu kişilik bir çocuk arasındaki monoton bir ilişki. film ilgi çeksin diye flashbacklerle canlı tutmaya çalışmışlar.

Ekli dosyayı görüntüle 57331
Demin bitti.
Filmin tek sevdigim yönü,Thessa"nin melankolik bakislari.
Lakin acisini hisettim ben sahsen.

asla senin beğeneceğin bir film olarak düşünmemiştim
Güzel,beyin yormayan, rüküş bir film iste.
Filmin sonundaki savunma söylevi fena degildi.
Zorlayici ask film izlemek istiyorsan,"Tepedeki Oda" yi tavsiye ederim.Kehkeh.

selam, pek bilinmeyen kıyıda köşede kalmış salya sümük aglatacak çerezlik bir dram lazım bana. mümkünse yabancı olsun, yerlisini yaşıyoruz zaten...

Dizi sezonunu kapadım aşko, daha çok gecelere akma sezonundayım.p

Pieces of Her (2022) - 6.4

dizi 8 bölümlük çerez dizi akar gider diyerek başlıyorsunuz. ilk bölüm güzel. kadın kim, bu kız neyden kaçıyor, anasına bak kızına bak, anne neyci, bunlar ne ayak falan diye merak edip izlemeye başlıyorsunuz. üçüncü bölümden sonra sırf ayıp olmasın bitireyim diye kendi kendinize ıstırap çektiriyorsunuz. kod adı: ıstırap

1649883335791.png

The Taming of the Shrewd (2022) - 4.5

Filmi biraz daha izleseydim Polonya ve Polonyalılardan nefret edebilirdim. Lewandowski ile oluşturulan bütün Polonya markası yerle bir olmuştur.
Sıkıcı ve saçma film. Erkek arkadaşının kendisini aldattığını yakalayıp erkeklerden nefret eder bir halde köyüne geri döner. Köyü satın almak isteyen iş kadını satılmasına ikna etmesi için kardeşini köye gönderir. Adam önce kadını baştan çıkartıp ikna etmeye çalışır ama sonra aşık olur ve olaylar olaylar olaylar.

1650030749802.png

Çok tatlı bir dizi, en azından beni güldürüyor.

1650033818022.jpeg

Geri