hayat bazen çok acımasız.... hayalimdeki Thalassa böyle değildi :'(uhm..
anne with an e - marilla cuthbert (kardesim karakter olarak benzetmisti)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayat bazen çok acımasız.... hayalimdeki Thalassa böyle değildi :'(uhm..
anne with an e - marilla cuthbert (kardesim karakter olarak benzetmisti)
bu çizgide devam edelim lütfenhahah evet var biraz ondan da ruhumuzda :d

aramızın git gide sağlamlaşması beni iftarı ilk açma anındaki o mutluluk hissine büründürüyor....arifçe ben seni tutuyorum.
meloyla ara sağlamlaştırmak oruç kadar hayırlıdır... allah kabul etsin, listenden bir şey seçip izlicem. beğenmezsem tekrar bozuşuruz. (biz hiç bozuşmadık ki...)aramızın git gide sağlamlaşması beni iftarı ilk açma anındaki o mutluluk hissine büründürüyor....
bari ben önereyim... tür falan söylersen... sana bu kadar ulaşmışken... (bilmiyorum ki bozuşmadık gerçekten, ben tribe girdim sanırım)meloyla ara sağlamlaştırmak oruç kadar hayırlıdır... allah kabul etsin, listenden bir şey seçip izlicem. beğenmezsem tekrar bozuşuruz. (biz hiç bozuşmadık ki...)
Demin bitti.The In Between (2022) - 5.9
filmin tek başarılı yanı kurgu kısmı. sırf kazanın ne zaman , nasıl olduğunu izleyelim diye bütün filmi izlettiler. başarısız bir romantik film diyebiliriz. hayat bir türlü memnun olmayan bir kızla bu kızla neden bir arada olduğunu anlamadığımız sporcu kişilik bir çocuk arasındaki monoton bir ilişki. film ilgi çeksin diye flashbacklerle canlı tutmaya çalışmışlar.
Ekli dosyayı görüntüle 57331
asla senin beğeneceğin bir film olarak düşünmemiştimDemin bitti.
Filmin tek sevdigim yönü,Thessa"nin melankolik bakislari.
Lakin acisini hisettim ben sahsen.
Güzel,beyin yormayan, rüküş bir film iste.asla senin beğeneceğin bir film olarak düşünmemiştim