Yeni bir film / dizi izledim.

Konu sahibi son olarak 1034 gün önce görüldü
Kendi kendine gelin güvey olmanin nevrotik sorunlar olusturabileceginin bir hikayesi.

Bu filmde, hicbir sey göründügü gibi degil.

3% (2020) diye bir diziye basladim. 1. sezonu bitirmek uzereyim ve baya iyi. Toplam 4 sezonu var.

Uzayda yasam, klonlama, virus-yikim-dunya duzeni-savas gibi konular cok var netflixde. Tekrar diyorum: gelecegimizi guzel bi onizleme seklinde tanitiyorlar. alistirma basladi ve bilincaltimiza yerlesiyo bile tfoeee
2. sezona basladigim gibi ayni tadi vermemisti. bi kac bolum daha izledim ve biraktim.

bu aralar Prison break izliyorum :emoji_spy:

Limetown adlı yabancı diziyi izledim.
370 küsur kişinin yaşadığı ve bilim amacıyla oluşturulmuş bir kasabanın üyeleri aniden kaybolur. Çocukluğunun bir kısmı o kasabada geçmiş olan kadın haber muhabiri bu konuyu araştırır.
Gizemler yavaş yavaş çözülürken hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı anlaşılır.

BİLİM kurgu - fantastik - savaş ;₺
Fantastik olarak beğenerek izlediğim bir yabancı dizi vardı, Taboo.
Oldukça gizem dolu ve sürükleyici. 1814 yılında geçiyor.

dmqa1x1.jpg

Geçen Yaz (2021) - 6.4

tam kıvamında bir ergen filmi. aslında çoğu erkek ergen zamanlarında yaşça büyük kadınlara aşık olur. ergenliğin doğasından ya da kendini olgun hissedip daha da olgun kadınlardan hoşlanma yönelimi olabilir. eski dönemlerde (internet ve cep telefonunun olmadığı dönemler) yaz ayları genelde böyle geçerdi. evinden uzakta, yazlık yerlerdeki akranlarınla her gün vakit geçirmek. şahsen kendimi o yaşlarda hissedip ece çeşmioğlu'na yürüyebilme ihtimali olan bir yazlıkçı gibi hissettim izlerken. bunda hem filmin, hem de ece çeşmioğlu'nun payı büyük.

çünkü ece çeşmioğlu için söylenen en güzel replik;

ben hiç böylesini görmemiştim , vurdun kanıma girdin itirazım var.

1628597663571.png

4284251.jpg

Film kör bir piyanist olan Sofia ile başlıyor.
Oldukça yetenekli Sofia aslında gizemlerle dolu.
Yönetmen ve senarist filmin son sahnelerinde izleyiciyi şaşırtmayı başarıyor.
Sıkılmadan izledim.:)

karanl%C4%B1kta-3.jpg

1628603191722.png

Film Adı: Şaşkın

Elliot Richards, çevresindekilere karşı her daim iyi niyetli olmaya çabalayan bir adamdır. Ancak sosyal ve özel hayatında bir türlü başarılı olamamaktadır. İş arkadaşı olan Allison Gardner'a büyük bir tutkuyla aşıktır. Allison ise Elliot'ın sadece varlığından haberdardır. Elliot bir gün güzel ve esrarengiz bir kadınla tanışır. Bu kadın, Elliot'ın ruhu karşılığında onun dileklerini gerçekleştireceğini söyler. Elliot bir cennetin ve bir cehennemin tam ortasında kalacaktır.

Not: izlediğim en komik filmlerden bir tanesi şeytan tam şeytan bir dilek dilerken her şeyi tam söyleyin sonuç olarak bu bir şeytan :)

Ekli dosyayı görüntüle 40582

Film Adı: Şaşkın

Elliot Richards, çevresindekilere karşı her daim iyi niyetli olmaya çabalayan bir adamdır. Ancak sosyal ve özel hayatında bir türlü başarılı olamamaktadır. İş arkadaşı olan Allison Gardner'a büyük bir tutkuyla aşıktır. Allison ise Elliot'ın sadece varlığından haberdardır. Elliot bir gün güzel ve esrarengiz bir kadınla tanışır. Bu kadın, Elliot'ın ruhu karşılığında onun dileklerini gerçekleştireceğini söyler. Elliot bir cennetin ve bir cehennemin tam ortasında kalacaktır.

Not: izlediğim en komik filmlerden bir tanesi şeytan tam şeytan bir dilek dilerken her şeyi tam söyleyin sonuç olarak bu bir şeytan :)
Goethe'nin Faust'u gibi adeta.:)
Merak ettim.

• Beğen
Tepkiler: Kei
Ay Vakti (1994) - 5.6

Müşfik Kenter'in hocasıyla sahneleri dönemine göre fazlaca iyi. Zuhal Olcay'ın yıl kaç olursa olsun değişmeyen fiziki görüntüsü ve kasvetli kadın haliyle arz ettiği yerli film. Bir psikolojik-durum filmi gibi.

1628610580175.png

Geri