Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2. sezona basladigim gibi ayni tadi vermemisti. bi kac bolum daha izledim ve biraktim.3% (2020) diye bir diziye basladim. 1. sezonu bitirmek uzereyim ve baya iyi. Toplam 4 sezonu var.
Uzayda yasam, klonlama, virus-yikim-dunya duzeni-savas gibi konular cok var netflixde. Tekrar diyorum: gelecegimizi guzel bi onizleme seklinde tanitiyorlar. alistirma basladi ve bilincaltimiza yerlesiyo bile tfoeee
Ex - machina 2015 yapımıBİLİM kurgu - fantastik - savaş ;₺
Bunu izlememiştim bakayım biEx - machina 2015 yapımı
Fantastik olarak beğenerek izlediğim bir yabancı dizi vardı, Taboo.BİLİM kurgu - fantastik - savaş ;₺
Hemen bunada göz atıyorum çok tşk ederimFantastik olarak beğenerek izlediğim bir yabancı dizi vardı, Taboo.
Oldukça gizem dolu ve sürükleyici. 1814 yılında geçiyor.
![]()

Goethe'nin Faust'u gibi adeta.Ekli dosyayı görüntüle 40582
Film Adı: Şaşkın
Elliot Richards, çevresindekilere karşı her daim iyi niyetli olmaya çabalayan bir adamdır. Ancak sosyal ve özel hayatında bir türlü başarılı olamamaktadır. İş arkadaşı olan Allison Gardner'a büyük bir tutkuyla aşıktır. Allison ise Elliot'ın sadece varlığından haberdardır. Elliot bir gün güzel ve esrarengiz bir kadınla tanışır. Bu kadın, Elliot'ın ruhu karşılığında onun dileklerini gerçekleştireceğini söyler. Elliot bir cennetin ve bir cehennemin tam ortasında kalacaktır.
Not: izlediğim en komik filmlerden bir tanesi şeytan tam şeytan bir dilek dilerken her şeyi tam söyleyin sonuç olarak bu bir şeytan
Kesinlikle izlemeni tavsiye ederim hele ki ilk dilek hakkında çok güleceğine eminimGoethe'nin Faust'u gibi adeta.
Merak ettim.
Cok güzel.Çok eğlenceli sıra dışı macar yapımı bir film. İki defa seyrettim.
Tilki Perisi Liza.
![]()
![]()
epeydir 2. sezonunu bekliyorum, ne zaman yayınlanacağına dair malumatınız var mı?Taboo.