Yeni bir film / dizi izledim.

Konu sahibi son olarak 1033 gün önce görüldü
suxhx13.jpg

Gişe Memuru

Filmi izlemeye başlarken o kadar çok gerilim müziği çalıyor ki her an bir şey olacakmış gibi bekliyor ama bir süre bir şey olmayınca uyuyakalmışım filmi izlerken.
Sonrasını hayal meyal hatırlıyorum.Acaba neydi ne oldu diye tekrar izlemeye de üşendim açıkçası.
Vaktiniz çok varsa izleyin,yoksa fırsat bulmuşken güzel film izleyeyim derseniz karşınıza ve karşınıza bu film çıkarsa izlemeyin.

X2: X-Men United (2003) - 7.4

İlk filmi çektikten sonra bir ışık görülmesi üzerine çok fazla çalışılmış bir senaryo ve hikayesi kuvvetli bir film yaratmışlar. Serinin sıralamasında kesinlikle ilk üçte yer alabilecek düzeyde bir film olmuş. Kızıl saçlı Jean yine bildiğiniz gibi boynumuzu büktü. Kısaca masada kartların yeniden dağıtıldığı filmdir.

1621720336700.png

@ArifÇ.

Magic filmi var. Yanlis hatirlamiyorsam Hasan Karacadag ve bir Amerikali ortak yapim miydi? Filmin ilk 45 dakikasi vasatin altinda dersin ama daha sonra merak uyandiriyor. Bence basarili bir film. Bir bak derim.

@ArifÇ.

Magic filmi var. Yanlis hatirlamiyorsam Hasan Karacadag ve bir Amerikali ortak yapim miydi? Filmin ilk 45 dakikasi vasatin altinda dersin ama daha sonra merak uyandiriyor. Bence basarili bir film. Bir bak derim.
Bu mudur? Çok eskiymiş, bunu duymamıştım. Ekliyorum hemen izleme listeme...

1621720634905.png

Yok filmin ismini yanlis yazmisim. "Magi" olacakti isim. Magi filmini izle @ArifÇ. Biraz sıkıcı basliyor ama daha sonra merak uyandiriyor.
Aralık / 2018'de izlemişim ve şöyle bir yorum atmışım :D

dabbe'den sonra bir tık olmuş diyebiliriz ama bir tık abartmayalım. çünkü tıpkı diğer hasan karacadağ ve yerli türk korku filmleri gibi ileri sara sara izledim. sonu çok tahmin edilebilir olmuş. üstelik ben yerli amerikan dublajı gibi bir hatayla izlediğim için korku komedi gibi bir şey oldu. beğenmedim. blu tv haklarını satın almış ama neden almış bilinmez.

kenan ece'yi gördüğüm anda bu adamla bir ibnelik var dedim. yanılmadığım için mutluyum. michael abimiz güzel olmuş ama bir sahne var ki magileri kurşunla avlama sahnesi, oğlum cin la onlar cin, kurşunla ölür mü? kurşun ata ata biter :(

Aralık / 2018'de izlemişim ve şöyle bir yorum atmışım :D

dabbe'den sonra bir tık olmuş diyebiliriz ama bir tık abartmayalım. çünkü tıpkı diğer hasan karacadağ ve yerli türk korku filmleri gibi ileri sara sara izledim. sonu çok tahmin edilebilir olmuş. üstelik ben yerli amerikan dublajı gibi bir hatayla izlediğim için korku komedi gibi bir şey oldu. beğenmedim. blu tv haklarını satın almış ama neden almış bilinmez.

kenan ece'yi gördüğüm anda bu adamla bir ibnelik var dedim. yanılmadığım için mutluyum. michael abimiz güzel olmuş ama bir sahne var ki magileri kurşunla avlama sahnesi, oğlum cin la onlar cin, kurşunla ölür mü? kurşun ata ata biter :(
Konusu daha iyi olmus digerlerine gore. En azindan sonunu daha iyi baglamislar. İlk 45 dakika ileri sararsin dedigim gibi, daha sonra izlenebilir bir hale geliyor senaryosu.

180314.jpg

efsane bir film. kaçkere izlediğimi saymadım nekadar izlersem izliyeyim izlettiriyor kendini

13_kat_the_thirteenth_floor_konusu_oyunculari_fragman_izle_h49449_609d8.jpg

tam bir baş yapıt 1999 yapımı bir film Truman show izleyenler beğenicektir filmi : )

Babamın Ceketi (2018) - 4.9

Müfit Can Bey'den beklenmedik kötü bir film. Oyunculara ve Müfit Can'a aldanıp izledik ama olmamış. Geçim sıkıntısı çeken bir ailenin hikayesi ama oğlan hikayesiyle o kadar itici ki, Erkan Can'ın Karadeniz şivesi bile kurtaramamış. Filmin tek güzel yanı Ayşen Gruda'nın minnoş halleri.

1621786383118.png

X-Men: The Last Stand (2006) - 6.7

Eğer serinin final filmi olsaydı kabul edilebilirdi ama üçüncü film için çok radikal kararlar alınmış. Belli ki beklentiyi yüksek tutarak yapılmış film ama ilk iki filmin gerisinde kalmış. Filmin en büyük olayı Jean Grey ama böyle bir hikayeye gerek var mıydı? Geçmiş gitmiş, başka hikaye mi yok yani.. Hele o san francisco köprüsü sahnesi sadece gösteriş ve gereksizdi. Mutant sevenler için bolca mutant barındıran bir film çekmişler...

1621978043700.png

Oxygen filmini izledim. Artik buna benzer filmler/diziler gorunce tuylerim diken diken oluyor. Gelecekte yasanacak olan, baslatilmis gizli projelerin ipuculari gibi. Ayni zamanda da alistirma, normallestirme. Pfffff uzak olsun. Herneyse 6.5/10 puan benden

the handmaid's tale izliyorum. hikaye margaret atwood'un damızlık kızın öyküsü kitabından uyarlama bi distopya. mad man'den de tanıdığımız elisabeth moss oynuyor başrolde. hanımefendi çok iyi iş çıkarmış hayran oldum kendisine. ki en iyi kadın oyuncu dalında emmy'i de kapmış. dizinin renkleri, mekanları, kıyafetler, oyuncular her şey herrr şey çok güzel. her sahne fotoğraf karesi gibi. üzülüyorum, mutlu oluyorum, bazen karnıma ağrılar giriyor izlerken. 3. sezonun 11. bölümündeki doğum sahnesi çok sarsıcıydı mesela çok gerçekti. şu an 4. sezonda dizi. 5. sezonun da onayını almış ve beni çok mutlu etmiştir. canım june.

Rüya (2016) - 5.7

2016 yapımı Derviş Zaim film... Yedi uyuyanlar efsanesinden esinlenip farklı bir bakış açısıyla bize rüya içinde rüya sunar Derviş Zaim. Sine'ler arası geçişler o kadar hızlı ve aniden olur ki şu an hangi Sine'nin hikayesindeyim diye insanın kafası karışıyor. İzleyenlerin düşünmesini sağlayan bir film yapılmış.

1622061161676.png

Geri