muhtemelen the last kingdom izlemişsindir diye düşünerek, "black sails" dizisine bakmanı öneririm..Vikings tadinda dizi onerilerini bekliyorum .p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
muhtemelen the last kingdom izlemişsindir diye düşünerek, "black sails" dizisine bakmanı öneririm..Vikings tadinda dizi onerilerini bekliyorum .p
Evet sux bey the last kingdomu bitirdim... hmm bugun hemen bakmaya calisirim ... tesekkur ederim♡muhtemelen the last kingdom izlemişsindir diye düşünerek, "black sails" dizisine bakmanı öneririm..
En çok dikkatimi çeken dizilerden biriydi. The Serpent
Kesinlikle sana katılıyorum. izlerken zaman zaman boğulduğum hissine bile kapıldım ama bırakamıyorsun.sürekli bir gerilim hakim, kısa kesmişler aslında daha uzun çekilebilirmiş. izlemesi yorucu ama pişmanda etmiyor.

sanıyorum izlememiş olma ihtimalim yüksek ama mesajını okuyunca bana çağrışım yapan filmleri ekliyorum yine de.@ArifÇ. müdür bir filmi izlerken zaruri yarıda bırakmıştım. tekrar izlemek istiyorum ama adı aklıma gelmiyor.
yanılmıyorsam festival filmi idi, slav dili kullanan genç bir çiftin birbirlerine kaçmalarını konu ediniyordu. "emin değilim" yurtdışına kaçmalarını da konu ediniyor olabilir.
bu vasat bilgiler ışığında film çağrışım yaptı mı?
edit: tr'de izleyene rastlamadım pek bilindik film değildi.