Yeni bir film / dizi izledim.

Konu sahibi son olarak 1029 gün önce görüldü
Yağmurlarda Yıkansam (2016) - 4.9

Yönetmenin ilk filmi, seçebileceği en zor konuyu seçmiş.
Kadın cinayeti...
Daha lise yaşlarında babasının annesini öldürmesi sonucu yapayalnız kalan bir çocuk. Zor bir hayat...

Ekran görüntüsü 2021-04-23 193528.jpg

Çok eski bi dizi izliyorummmm...küçükkende izlerdi annemler hatırlıyorum atv de yayınlanıyorduu...can sıkıntısından tekrar sardımm 20 bölüm filan kaldı bitmesine...
Böyle mi olacaktıı...(1997 -2003)
images (15).jpeg

Ahahah bazen diyorum eskiden çok saçmaymış diziler ama nasıl milleti ekrana kitliyordu xd

images (16).jpeg

Ahahaha Şebnemm tam bi ruh hastasııı psikopat aşıkk ay deli ajsjdjsxd

Kara melek filan izlicem sonrada

1619207294585.png

Hayat Ağacı ( pembiş dizilerden ) .P

@Yarmagül al listeye bu kadına çok aşıktım ben o zamanlar cok net hatırlayamıorum ama sarıyı cokkk hoş du .O

Dawn by Law

Jack Zack ve Roberto'nun hikayesi.
Biri pezevenk biri Dj ve Roberto bir katil.
Zack ve Jack sucsuz yere hapisi boylarlar.
Ikisi bir hücreye verilir bunlarin yanina biraz zaman sonra Roberto da katilir.
Ama o hükümü hak ederek giymistir.
Italyan asilli olan Roberto asil kahraman bu filmde.
Yarim yamalak ingilizcesi ile, önceleri digerlerinin ömrünü yese de zamanla iliskileri dostluga dönüsür.
Sonra hapishaneden kacacak bir yol bulur Roberto.
Kacarlar.
Bundan sonra yasadiklari filmin kendine has bir espri dili ile ele alinir.
Aglanacak hallerine cok güldüm.

Heroes izleyin sonra
Heroes reborn u ızleyın low oyşşş eski dizilerden ne kaldı şurda .s

The 100 netflixte 5 sezonmuş ne güzel izliyordum şimdi o site bu site dolaş. Tavsiyedir bilim kurgu severler için.

1619211244135.png

The 4400, dünyanın farklı bölgelerinden kaybolmuş 4400 kişinin beklenmedik bir şekilde doğaüstü güçlerle geri dönüşü ve sonrasında gelişen olayları konu alır.

Çok severek izlemiştim .

1619211476656.png

İki estetik cerrahının karmaşık hikayelerini anlatıo .Çok eğlenceliydi.
Bittiğinde çok üzülmüştüm .
Christan Troy 'a özellikle vurgundum ./

biraz önce izledim. güzel film. diyaloglar, atmosfer, müzik her şey güzel.
izlemekten pişman olmazsınız.

konusu

Film, çaylak bir kadın FBI ajanı olan Jane Banner ve geçmişiyle sorunları olan kıdemli, yerel bir oyun izleyicisi olan Cory Lambert'ın ortaklığını konu alıyor. İkili güçlerini birleştirerek ıssız bir Kızılderili bölgesinde işlenmiş olan bir cinayeti araştırıyorlar. Öldürülen genç kızın cinayetinin öcünü alabilmek için çıktıkları bu yol birbiri ardına gizemlerle ve sırlarla örülmüş bir yol olarak önlerine uzanıyor. beyazperde

Dovlatov (2018) - 6.4

sergey dovlatov'un 1-6 kasım 1971'in leningrad - sankt peterburg'taki altı gününü anlatan festival filmi diyebiliriz. Berlin'de ödül almış. Eğer dikkatli izlerseniz güzel diyalog cümlelere sahip... Mesela;

“yaşadım, düşündüm ve bir duman gibi uçup gittim...”
‘hiç kimse olmaktan çok yoruldum’

-keşkül ister misin? güzel olmuş.
-ben ermeniyim, osmanlı yemekleri pek sevmem.
-yahudi yarına söylemiş olsam?
-yahudi yanım, ermeni yanıma çok saygılıdır, birlik içindeler.

-anne, rüyama yine brejnev girdi. sosyalizmi, yabancı içecekleri konuştuk.
-deden 37'de rüyasında stalin'i görmüştü. uyumaya korkuyordu. sonra tutukladılar.

Ekran görüntüsü 2021-04-24 232851.jpg

The 100 dizisini izlemeye baslamistim. Ilk sezonu iyidi, ikinci sezonu muthisti (bazi sacmaliklar haric), suan 3. sezonun bolumlerini izlemeye basladim ve zerre kadar sarmadi. Bu diziye bir ara verip aylar sonra tekrar izlersem, yeniden sarmaya baslar belki

394_e780x420.jpg

Şimdi konuyu görünce ben de yazmak istedim. Birkaç gün önce izlediklerimin arasında olan bir film. Vaktiniz varsa eğer izleyin derim.

"Tamam, bugüne kadar dualarımın karşılığını bu dünyada görmüş değildim ama bunlar muhakkak ki cennette yani adaletin kanun olduğu yerde gözden kaçmayacaktı."
Jerzy Kosinski​

Yanlış Anlama (2017) - 3.9

Sinemada bu filmi 116.743 kişi izlemiş. yazık etmişler ve eminim hepsi filmden sonra pişman olmuştur. Sabun köpüğü yerli komedi filmlerimizden bir tanesi. Şafak Sezer ve Recep İvedik bile bu filmden daha iyi... Şevket Çoruh ve İlker Ayrık neden konuk oyuncu rolünü kabul etmiş anlamadım. Film değil, filmcik. Sadece Bakü sahnelerinde Bakü'yü görmek güzeldi, o kadar.

Ekran görüntüsü 2021-04-25 195007.jpg

Ballerina (2016)
Cok guzel bi film ya. Kucuk kardesim izlerken benim de izleyesim geldi. Aslinda baska bi isle mesguldum o an, sonra isimi biraktim oturdum izledim. Kendini izlettiren cocuk filmi mi desem.. bilmiyorum, ama oturdum izledim yani :D

Birds of Passage (2018) - 7.5

2018 yapımı herkese hitap etmeyen Kolombiya filmi. Pagan adetleri, gelenek, görenekler ve aile çatışmalarının anlatıldığı bir film. Çok ağır bir temposu var.
Toplamda 31 ödül almıştır.

Ekran görüntüsü 2021-04-26 185513.jpg

• Beğen
Tepkiler: W
Spirit (2002)
Bundan sonra daha fazla cocuk filmlerini izleyecegim. Cok guzeldi ya. Birde duygulandiriyor. Benden 10/10 puan :D

Ev Kira Semt Bizim (2018) - 5.4

Film olarak büyüt bir yapıt değil. Kısıtlı imkanlarla Bağımsız Sinema Merkezi emekçileri tarafından çekilmiş bir sinema filmi. Kadıköy'ün bozulan yapısı ve zengin & fakir göndermeleriyle mahalle kültürünün siteleşme kültürüne dönüşmesini engellemek üzerine yapılan girişimler. Film ortalama ama genelde önemli tiyatro oyuncuları tercih edilmiş.

Ekran görüntüsü 2021-04-27 175428.jpg

Ekran görüntüsü 2021-04-27 175359.jpg

Geri