Yeni bir film / dizi izledim.

Konu sahibi son olarak 1030 gün önce görüldü
L'Avenir

Bir felsefe ögretmeninin,kocasi onu bir genc kadin icin biraktiginda,yasamini yeniden yapilandirmasinda yardimci olan onca birikim ve bilginin zamani geldiginde meyvelerini verdigini gösteren Drami.

Hikaye orjinal degil,protagonistler ayni rolde.
Fark yalniz entelektuel baz.

a47ebec00a6c7f0fc5cd040fc63661d7a442677f.jpg

psychoville'ı izliyorum. kara mizahta ingilizlerin üzerine yok bence. inside no. 9 ile aynı ekibin işi, onun kadar olmasa da gerçekten çok beğendim.

Elektra (2005) - 4.7

Marvel'in yine çok tutulmayan ve ilerlemeyen karakteri. Daredevil filminden hikayeyi güzel bağlamışlar ama fazla fantastikleştirmişler. Biraz zorlama bir film geldi. Aksiyonu yüksek ama hikayesi olmamış bir film.

Ekran görüntüsü 2021-03-08 001242.jpg

Damat Takımı (2017) - 6.0

Eğlenceli bir kadroyu yeterince iyi kullanamamışlar. Amerikan filmlerindeki bekarlığa veda erkek grubu temalı, daha az aksiyonlusu.

Ekran görüntüsü 2021-03-08 001510.jpg

Rebecca'yı izleyeyim dedim dün, izledim
İzledim sadece .p
Aslında konu var ortada güzel de işlenip bitebilirdi, sıkılmadım ama bi heyecan aradım ı ıhh yoktu.
Rebecca'yı göreydik iyiydi ama ne resim ne bir şey (:

@ArifÇ. elektra filmi cok guzel ya daredevil de öyleydi bu elektradaki yasli kör adam daredevil mi sence? yaşlı hali xdxd o deilse kim

Hummm bi Marie Antoinette'ye bakayım dedim.
Cici bir şeydi (:

Bilmiyorum, daredevil e çok benzettim o adamı yaşlılığı filanda benziyor bence elektrada bir sure ölü kalmisti hatta uzun bir süre diye biliyorum o arada yaşlanmış olabilir daredevil baya bi benzetmiştim degilsede saglk olsun dhdhshs

The circle - USA (2020) / 12 bolum

Bir kac yarismaci ile oynanan oyun. Elenen yarismaci gercek kimligini aciklamak zorunda video mesaji ile. Biri elenince yenisi geliyor belirli bir sureye kadar. Bu oyunda kimse kimseyi gormuyor ve kimse kimseyi tanimiyor. Katilan yarismaci nene olabilir, genc olabilir, hersey olabilir. Simdi bu oyuna katilan yarismacilar bir profil olusturuyor, Facebook profili veya dating app profilleri gibi dusunun. Ama secim hakkin var; ya fake bir profil olusturacaksin ya da gercek kimliginle bu oyuna gireceksin. Bir kac gun veya hafta bu yarismacilar ayni binada, kendi odalarindan yazisiyorlar. Amac popularite. Nekadar seviliyorsan, okadar iyi. En az sevilen eleniyor. Pis oyunlar da oynaniyo birini eleyebilmek icin. Yani survivor, dostluk, dusmanlik, yalan, flort, gercek, hakikat, zeka, heeepsi bir arada. Bu programdan sonra hepsi saglam dost oldular ama. Cok guzeldi izlemesi. Cokta eglenceli ve heyecanliydi.

Veee baska ulkeler de boyle bir yarisma ayarladi:
The circle Brasil (2020) / 12 bolum
The circle game (2020) / 12 bolum

^ Brasil ve France versiyonlari da eglenceliydi, ama en guzeli USA idi bence. Ordaki Italyan ve Hintli cocuk kanka oldular :D Cok hosuma gidiyordular

Yanımda kal / Netflix

tipik zengin oğlan fakir kız ve milyonda bir görülen ölümcül hastalık. Duygu yok vıcık vıcık aşk hikayesi. Tavsiye edilmez

D2FD70AC-5D4E-4284-A1B9-05CA94C14C9C.jpeg

american gods..... neil gaiman'in aynı isimli kitabından uyarlama..... amazon primeda.... anlatırsam spoiler vermiş olurum...... baş rolün oyunculuğu aşırı yapay gelse de diğer karakterler çok güzel kapatıyor bu farkı..... özellikle saba melikesi belkıs rolündeki zenci abla...... bayılıyorum...... neil gaiman'in dünya dinlerinin arkasındaki mitolojiye böylesine hakim olması ayrıca hayranlık uyandırıcı......

Death note (2006) / 37 bolum
Yillar once herkes bunu izler ve birbirine tavsiye ederdi. Varligindan haberdardim, ama hic izlememistim. Bir kac gun onceye kadar pek ilgimi cekmemisti. Izlemeye baslayinca cok sevdim. Okadar alismistim ki klise hikayelere. Hani bi dizi veya film izlersin ve surekli sonraki hamleyi, olacaklari tahmin edersin ve dogru cikar ya? O iste. Bu farkliydi. Cok surukleyici, heyecanli ve sonra ne olacak tahmin edemiyorsun. Yani ben edemedim. 10/10 puan benden.

@Shinigami
Dizide shinigami kelimesini duyunca ilk sen aklima geldin. Sonra daha dikkatli baktim avatarina. Meger avatarindaki Ryuzaki imis. Onun vefatindan sonra hep dusundum ki, aha simdi kesin ortaya cikip sasirtacak bizi, ama cikmadi ya. Sonra emin oldum gercekten hayata veda ettigine. Muthis karakterdi *-*

Çernobil'i izledin mi @ArifÇ.
Beş bölümlük mini dizi , belgesel havasında

Çook bissürü şey izledim son zamanlarda , yazacağım elbet ama şimdi değil .p

Geri