Yemek yapmayı bilmeyen kız..

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Erkekler bile yapıyor bir kadının yapmamasi ilginç. Şimdikiler hazırı seviyor :T:

Yemek yapamayan hatun benden 123123123713289102931916231706327816381723901 km uzak dursun ltfn.

toplumların kanayan yarası feminizm...

eğitim şart. kadın erkek eşit olmalı derken ideolojik saplantı haline getirdikleri feminizm ile toplumsal rolleri birer dayatma olarak gören kadınlar, kadınlarımız...

erkek çalışıyor, kadın ise ev kadını... ne diyecek akşam işten çıkıp da gelen kocasına?
"gelirken iki yarım tavuk döner getir" mi?

her ikisi de çalışıyorsa ne olacak? hayat müşterektir.

ama bir de toplumsal gerçeklikler vardır. şimdi kalkıp da sosyoloji parçalamayacağım size uzmanlık alanım diye. yapmasını bilmiyorsa öğrensin, öğrenecek. ne demek "kimse anasının karnından öğrenerek çıkmadı, erkek de öğrensin?"

ayıptır yahu.

feminizmle ancak bu kadar yol alabiliyoruz işte:

oEZDLR.png

Bence babası görseydi bu dövizi ocaktaki zıkkımla kızını büyüttüğüne bin pişman olurdu. Bununla ilgili “eyyorlamam” bundan ibarettir.

Yemek yapamayan hatun/erkek diye bir sey yok. Herkes yemek yapabilir, cok basit. Ustelik butun tarifleri kolaylikla bulabiliyorsun. Videolu anlatimlar bile var. Yapa yapa alisirsin yani.

Benimde oyle 'ah, nekadar guzel kurabiyeler bunlar, kesinlikle denemeliyim bakalim nasil olacak' diye merakimda yok. Istesek yapariz, istemiyoruz iste. Kendi yuvan oldugu vakit farkli olur, ozaman elbet yapar insan. Bosverin, herkes yapar isterse :D

Keşke azcık anlasaydım ama hiç el becerim yok.

Rahatına düşkündür.

Suçlu o mu?
Hayır suçlu ona yemek yapma gereksinimi yaşatmayan toplum. suçlu biziz suçlu anası.

Suçlu benim! Diyesim geldi üsteki yorumdan sonra:p

İşime gelirse yaparım bide biri dağıttığımı toplayacaksa süper:d

Mutfak benden sorulur. Tek sıkıntı çok bulaşık çıkması.:s

Tek sıkıntı buysa eğer, öğrenilir.. Biliyorsanız siz öğretirsiniz, bilmiyorsanız da daha eğlenceli hale getirmek için birlikte yemek yapma workshoplarına/kurslarına gidilebilir.. Birlikte yemek yapmak her zaman için güzeldir..

Bu yastan sonra cocuk avunduramam işe yarıcak hanım lazım yüzü boya küpüne donmüş elleri ojeli hic cekilmez yemek yapcak bayan lazım acım ben arkadas acım yicem yeter yaw :D

Ne güzel dertleri var insanların.

Yemek yapamayan hatun olur.

Çoğu artık 18 ine geldi mi iş hayatına atılıyor.

Kadın erkek eşit olduğundan erkekte yemek yapabilir eğer becerisi varsa mesela benim var

fırında köfteden tut adana kebaba kadar tabi bunlar ekstrem makarna pilav kuru vs hepsini yaparız tadı güzel olur mu bilemem.

Neyse sonuç olarak hatunun yemek yapmayanı da makuldür.

Yapmak zorunda değil ama yapamıyorsa bir sorun vardır.

Geri