Yemek yapmayı bilmeyen kız..

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Yemek yapmak istemiyorum, sevmiyorum arkadas.
Zamanimi cok daha onemli konularda harcamayi tercih ederim.
Ac kalmam, kendimi her turlu beslerim ama baskasina yemek yapmayi sevmiyorum. Bu benim gorevim degil sonucta. Sirf toplumdaki su baski yuzunden tum ev islerinden nefret ediyorum .p

Bati ulkelerin cogunda erkekler kadinlardan daha fazla yemek yapiyor. Siz de biraz ogrenin.

güzelini yap

farkın olsun

Mesela ben. Yapamama durumu söz konusu değil nette her şeyin tarifi aşaması var artık ama denemeyip yapmama var. İşi bilcen işe gitmiycen demişler asdjljk

Yemek yapamayan bayan. Tuhaf biraz ama şu var . Yemek yapamazsa balkondan balkona dedıkodu yapar`yada yemek masrafi diye biriktirdiği para ile komsuları ile altin günü yapar cunku bayanlarin son yıllarda vazgecemediği şeylerdir

Dedikodu ve altın gunu`` olunca herseyı unuturlar

Konuyu açan arkadaş , enerjini altın gününe kafa yormaya harcamasaydın da sana ve sen gibi düşünüp kadınları eleştirenlere " zıkkım yiyin " demek zorunda kalmasaydım

Oncelikle bu isin neden hatunlardan beklenildigini bilmek istiyorum. Dunyanin en unlu ascilar hep erkektir. Bu isi bizden iyi bildikleri halde neden bizim gorevimizmis gibi sunulur ki ? hayat musterek ise kadini erkegi olmaz bu isin, herkes yemek yapmayi ogrensin. Yok oyle armut pis agzima dus. Yemeye gelince lopur lopur yapmaya gelince ban bolmoyoromm .p

Kalkın kendiniz yapın kadınlara da artık görev yüklemekten geri durun biraz yettiniz.

Kimse ana karninda ogrenmedi bu işi tecrübe ve istek önemli. Her seyi anneden bekleyen kisilerdir genelde.

İşine gelmiyodur.
Hazira alişmiştir.
Edit: yemek yapmak sadece kadininin vazifesi de degildir hatirlatmak isterim..​

öğrenin o zaman , erkekler de öğrensin
yalnız kalınırsa paşa paşa öğrenilcek zaten

Eksiği olmayan hatundur çünkü hatun diye yemek yapmayi bilmek zorunda değildir. Çok ataerkil gördüm bu başlığı.Ayrıca el lezzeti tamamen farklı bir konudur.

Geri