Yemek yapmayı bilmeyen kız..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Erkeğe göre tercih edilmeyen kızdır bu açığını belki güzelliği kapatabilir ama bir yerden sonra karın doyurmadığı için yemek yapan tercih edilir..

mal değilse öğrenebilir. sıkıntı yok.

Ya acikcasi bir zamanlar ben de ciddi anlamda bilmiyordum, oyle makarnayi bile beceremezdim anneme birakirdim hep. Ama is basa dusunce cidden yapiliyor, ben onu gormus ve yasamis oldum. Artik biliyorum. Zor degil. Biraz daha gec ogrensem sıkıntı olmazmis.

Herkes anasindan dogunca öğrenmediği için öğrenecek kızdır gönlü yoksa ogrenmeye o ayrı bi konu.

Bazısı da canı sıkıldıkça mutfağa girer kendimden biliyorum.

Uc ogun onume kiymali yumurta koysa deli gibi sevinecegimden,farketmeyebilir.

Yemek yapmayı bilmeyen kız yoktur. İşine öyle gelir ya da hava atmak için de o cümleyi kurana şahit oldum.
En şımarık büyütülen ben bile biliyorum; bi İtalyan aşçısı olamasam da. bzvsgsjsbsh :D
Bilir her kız yemek yapmayı da kimi daha yatkındır mutfak işlerine.

:D yumurtanın kabuğuyla piştiğine inanan varlık :D birde bunun yemek yapmayı bildiğini sanan erkek versiyonu var :D :D :D

Yemek yapmayı bilmeyen kızlar, nefes almayı unutuyor musunuz ? ((:

Asla evlenmem heleki benim gibi yemeğe düşkün biri için, kendime yokuş olmuş olurum :)

Herkes zamanla öğreniyor da işine gelmesi lazım yapma moduna girmesi için.

Ilber hoca "yemek yapmayı bilmemek kibarlık değil acizliktir" demişti. Üstüne laf söylenmez

tuzsuz corbaya benzer

Yetenek meselesi kimisi cok ugrasır yapamaz
kimisi de ölçüsüz yapar lezzetinden yenmez(bknz :Ben ;d )

Bu zamanda bilmemesi onun eksiği olur. Lakin tüm yemek sitelerinde neredeyse videolu anlatımlar mevcut.
Bir bayan için de yemek bilmemek enteresandır.

Okula başladığımdan beri yemek yapmayı bilmediğimi fark ettim. :p
O yüzden yemek yapmayı biliyorum demeyiniz, bilmiyorsunuz. :D

Hayatı boyunca çalıştıysa demekki yemek yapmayı öğrenmeye vakti olmayabilir :o

Alışveriş merkezlerine gitmekten yemek yapmayı öğrenemiyor yeni nesil. :D

Aman aman bilmeme. Ogrenmekte isime gelmez. Mutfakla hic aram yoktur. Ama int saolsun. Tariflere bakipta yap9lmayacak yemek yok. . Ama bir keresinde hunkarbegendi yapmistim bir kere sadece . Sanirim hunkar o zmman bunu begenmisti.

Geri