Yemek yapmasını bilmeyen kadın!

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Konuya dönelim;

Yemek yapmayı bilmeyen kadın evde kalsın bir zahmet.:D

O daracik dimaglarinizla, minnacik beyinlerinizle, ancak yemek yapmayi bir kadina yakistirin siz. Koca totonuzu kaldirin da herkes kendi ac karnini doyursun. Sacma sapan toplum rolu bicmeyi birakin insanlara.

Zorunlu kaldiginda herkes illa ki ogreniyor yemek yapmayi, kimse de bunu severek yapmak zorunda degil veya baskasina yapmak zorunda degil.

Niye bu kadar yukseldim bilmiyorum .p

O daracik dimaglarinizla, minnacik beyinlerinizle, ancak yemek yapmayi bir kadina yakistirin siz. Koca totonuzu kaldirin da herkes kendi ac karnini doyursun. Sacma sapan toplum rolu bicmeyi birakin insanlara.

Zorunlu kaldiginda herkes illa ki ogreniyor yemek yapmayi, kimse de bunu severek yapmak zorunda degil veya baskasina yapmak zorunda degil.

Niye bu kadar yukseldim bilmiyorum .p
Gerginlikten ter içinde kaldım okurken…

Kimse bi şeyi bilmek zorunda değil,kimsenin üzerine böyle bi rolün ihalesi de kalmamali varsa partneri yapabilir roller boluselebilir vs fakat bu yemek yapmayı bilmemenin önemli bi eksiklik olduğu gerçeğini de değiştirmiyor.
Yemek yapmak,temizlik yapmak fln bilin bence yine de siz bilirsiniz

Basligi farkli dillere cevirdim de kafamda,en en yargilayici Türk'ce.s.s
Ilginč.

yine yumurta bile kirmayi beceremeyenler nutuk atmis kehkehkeh

ahmet şefin mutfağını izleyerek
birlikte yaparız bişey olmaz

Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. En azından kendi karnını doyurabilecek kadar bilmesi yeterli.

agug guguk bu ney arkadaş
bi zahmet bilsin ya

Ben de keske bilmeseydim diyen kadin .p

Yemek yapmayı bilmemek diye bir şey yok. Saçma bir beyan.

Yemek yapmak istememek, uğraşmamak, ilgilenmemek var.

Bunun kadını erkeği de yok. Yemek yapmak isteyen erkek de yemek yapmayı öğrenir, kadın da. “Bilmemek” yok.

Geri