Hesna
Bronz Üye
Komik oluyorum benRahatlıyorsun yahu. Ben öyle rahatlıyorum yani. Tavsiye ederim, dene bir kere.![]()
Tipime de uymuyor inan ki hiç almayayim skxjsk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Komik oluyorum benRahatlıyorsun yahu. Ben öyle rahatlıyorum yani. Tavsiye ederim, dene bir kere.![]()
Doğru sen Japon gibi bir şeydin. Bu istihbaratı alalı çok oluyor. Hatta öyle tanıdım diyeyim ahaha.Komik oluyorum ben
Tipime de uymuyor inan ki hiç almayayim skxjsk
Gerginlikten ter içinde kaldım okurken…O daracik dimaglarinizla, minnacik beyinlerinizle, ancak yemek yapmayi bir kadina yakistirin siz. Koca totonuzu kaldirin da herkes kendi ac karnini doyursun. Sacma sapan toplum rolu bicmeyi birakin insanlara.
Zorunlu kaldiginda herkes illa ki ogreniyor yemek yapmayi, kimse de bunu severek yapmak zorunda degil veya baskasina yapmak zorunda degil.
Niye bu kadar yukseldim bilmiyorum .p
Azcik cok calissin da yardimci alsin evine. Hem kendisine hem sevgilisi/esine yardim olur hic degilse.isteyen kendine uşak tutsun değil mi shinikom..