B
BuYuCu
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Neden kadınlar peki.
Yahu ben iki yumurta kiramiyorum
Şimdi ne yazsam
Yahu ben iki yumurta kiramiyorum
Şimdi ne yazsam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ooo banların aranan yüzü hoş geldin… sen otur bi soluklan bi daha banlanmadan, bi sürü konu var yorumlaman gereken boş ver burayı :/Neden banlı olduğum 4. Sayfada ki yorumlardan anlayabilirsin canikom
Moses beni tanımadığı için yardırmış.Ne gerzeğimiz kalmış ne cehaletimiz. Altında da Sözde yönetici Sanem muhabbet ediyor alıntıyla
Ben yazsam Moses in yazdıklarını bi başkasına anında silinip ban yerim. Böyle bi yönetici kadrosu var işte.
Yetişemiyorum. Çok şey birikmiş.ooo banların aranan yüzü hoş geldin… sen otur bi soluklan bi daha banlanmadan, bi sürü konu var yorumlaman gereken boş ver burayı :/
iyi erkeklerin buharlaşması konusuna git ve şunu yaz “yoo buharlaşmadım sadece banlıydım SA”Yetişemiyorum. Çok şey birikmiş.
Yönlendirsene beni
Hem cilve hem yemek yapsanız olmaz mı?Cilve yapan kadınları yemek yapanlara tercih ediyorsunuz… Müstehak size.
Bana da eden şutlanmadı …Hocu ben küfür edince 1 hafta şutluyorlar.![]()
Kim bilmiyorum ama muhtemelen yönetimle arası iyidir. Bazısı seviyor öyle şeyleri.Bana da eden şutlanmadı …
bilemiyorumKim bilmiyorum ama muhtemelen yönetimle arası iyidir. Bazısı seviyor öyle şeyleri.
Bak bu olay benim başıma geldi. Haklısın ama ortada mesajlar yok. Böyle durumlarda ekran görüntüsü al.bilemiyorum
mesajlar yok edildi sadece…
s/övgüler sürüyor işte skhfsk
Bak bu olay benim başıma geldi. Haklısın ama ortada mesajlar yok. Böyle durumlarda ekran görüntüsü al.![]()
Yav biliyor musun ben çok arsız biriyim. Genelde ekran görüntüsünü olayla ilgili kişilerin gözlerine soktuğum için forum kullanıcıları ufak bi tacize uğruyorlar. Haksızlığa gelemem ben. Gerekirse ağız dolusu söver çıkarım.Alıp ne yapayım ne işime yarayacak : )
herkes yaptığından utansın varsa utanmaya yüzleri
O haksızlıkta hak aramak için hak sahibi birine denk gelmen lazım, yoksa boşa çene yormuş oluyorsun skfjskYav biliyor musun ben çok arsız biriyim. Genelde ekran görüntüsünü olayla ilgili kişilerin gözlerine soktuğum için forum kullanıcıları ufak bi tacize uğruyorlar. Haksızlığa gelemem ben. Gerekirse ağız dolusu söver çıkarım.![]()
Rahatlıyorsun yahu. Ben öyle rahatlıyorum yani. Tavsiye ederim, dene bir kere.O haksızlıkta hak aramak için hak sahibi birine denk gelmen lazım, yoksa boşa çene yormuş oluyorsun skfjsk
yani bu durumda yapılabilecek pek bir şey yok, diyebilecek son söz; körler sağırlar birbirini ağırlar
sövemem ben de işte kendime yakıştırmıyorum hiç küfür etmemişim ömrümde buradakine mi edeceğim skjfsk