Yemek yapmasını bilmeyen kadın!

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Neden kadınlar peki.
Yahu ben iki yumurta kiramiyorum
Şimdi ne yazsam

Neden banlı olduğum 4. Sayfada ki yorumlardan anlayabilirsin canikom :)

Moses beni tanımadığı için yardırmış.Ne gerzeğimiz kalmış ne cehaletimiz. Altında da Sözde yönetici Sanem muhabbet ediyor alıntıyla :)

Ben yazsam Moses in yazdıklarını bi başkasına anında silinip ban yerim. Böyle bi yönetici kadrosu var işte.
ooo banların aranan yüzü hoş geldin… sen otur bi soluklan bi daha banlanmadan, bi sürü konu var yorumlaman gereken boş ver burayı :/

bu benim kız kardeşim.
varsa yoksa pasta çörek. bi sulu yemek yiyemedik elinden.
bi de gitmiş kebapçı yemekleri öğrenmiş, köfteyi lavaşa sarıp eşit parçalarla lokum gibi kesmiş, beyti yaptım diyor

Hocu ben küfür edince 1 hafta şutluyorlar.:D

Moderatör tarafında düzenlendi:
İstediğim zaman çok güzel yapıyorum elim lezzetlidir Anneannem sağ olsun : )

Alıp ne yapayım ne işime yarayacak : )
herkes yaptığından utansın varsa utanmaya yüzleri
Yav biliyor musun ben çok arsız biriyim. Genelde ekran görüntüsünü olayla ilgili kişilerin gözlerine soktuğum için forum kullanıcıları ufak bi tacize uğruyorlar. Haksızlığa gelemem ben. Gerekirse ağız dolusu söver çıkarım.:D

Yav biliyor musun ben çok arsız biriyim. Genelde ekran görüntüsünü olayla ilgili kişilerin gözlerine soktuğum için forum kullanıcıları ufak bi tacize uğruyorlar. Haksızlığa gelemem ben. Gerekirse ağız dolusu söver çıkarım.:D
O haksızlıkta hak aramak için hak sahibi birine denk gelmen lazım, yoksa boşa çene yormuş oluyorsun skfjsk
yani bu durumda yapılabilecek pek bir şey yok, diyebilecek son söz; körler sağırlar birbirini ağırlar :emoji_shrug:
sövemem ben de işte kendime yakıştırmıyorum hiç küfür etmemişim ömrümde buradakine mi edeceğim skjfsk

O haksızlıkta hak aramak için hak sahibi birine denk gelmen lazım, yoksa boşa çene yormuş oluyorsun skfjsk
yani bu durumda yapılabilecek pek bir şey yok, diyebilecek son söz; körler sağırlar birbirini ağırlar :emoji_shrug:
sövemem ben de işte kendime yakıştırmıyorum hiç küfür etmemişim ömrümde buradakine mi edeceğim skjfsk
Rahatlıyorsun yahu. Ben öyle rahatlıyorum yani. Tavsiye ederim, dene bir kere.:D

Geri