Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
konularda ettiği küfürler kesmiyordu adamı raporlarken de küfür ediyordu...sırf arkaplanda kalan bu iğrençliğe sessiz kalmadı diye bir yönetici arkadaşımızın fişini çekmişlerdi : / anılar, anılar..ne eşekherifmiş bee....
hani sınıfta bir grup vardır. grupta da bir haşere vardır da durmadan ortalığı birbirine katar ama azarı her zaman başkaları yer ya. eşek de öyleydi. herkese sataşmalar, küfürler, hakaretler ama banları yiyen hep biz. artık herifin nasıl bir hükmü vardıysa.
kendisi alanen küfretmesine rağmen x'in torpillisi olarak o sınıftaki haşere gibi her zaman olaydan sıyrılıyordu. adama laf soktum diye banlanmıştım. gerçi laf sokmaktan ziyade 10 sene önce birlikte takıldığım kişinin x'e küfretmesi sonucu o kişiyle aynı kişi olduğumu iddia edip banlamıştı![]()
Bana kufur etmis raporda o*o*p* demisti. Ama bunu ifsa eden yonetici kimdi onu hatirlamiyorum. Kimdi?konularda ettiği küfürler kesmiyordu adamı raporlarken de küfür ediyordu...sırf arkaplanda kalan bu iğrençliğe sessiz kalmadı diye bir yönetici arkadaşımızın fişini çekmişlerdi : / anılar, anılar..
kahramanlar kahramanı, mareşal ulu feveran.Bana kufur etmis raporda o*o*p* demisti. Ama bunu ifsa eden yonetici kimdi onu hatirlamiyorum. Kimdi?
feveran. fevo'nun mahmut şevket paşa misali "kardaşlar, bizde cesaret bizde hamiyet yok mu?" tarzı söylemiyle yönetime yürümesi unutulmaz.Bana kufur etmis raporda o*o*p* demisti. Ama bunu ifsa eden yonetici kimdi onu hatirlamiyorum. Kimdi?
ajsnxhs o fenaydıtelegram grubundaki herkesin de şifresini değiştirerek girişimizi yasaklamıştı..... ''x usulü banlama'' olarak tarihe geçmeli....
isyanımız güzel sonuçlansın, konuşalım anlaşalım diyerek x i gruba çağırdılar ama olay iyice b*ka sarmıştı..... hey gibi 2020 yılı......ajsnxhs o fenaydı
bide x i gruba çağırmışlarrrrr...
Kafam çok güzeldi grupdan çıkmıştım
Şifremiz değişmiş sinirliydimmmm
Telegramdanda banlamıştı dimi sjxnsj korona dönemi tabiii herkes çıldırmışisyanımız güzel sonuçlansın, konuşalım anlaşalım diyerek x i gruba çağırdılar ama olay iyice b*ka sarmıştı..... hey gibi 2020 yılı......