Yediğiniz ilginç ban ve sebepleri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Beni lamer deyip banladı X ahahah sebep ne yalan söylediğini çıkardım ortaya, adam ekran görüntüsü olan şeye bile itiraz ediyordu..
Yaşadığım o 1,5 saatlik ban beni fazlasıyla üzmüştü.. dostlarımızı savunmaya devam edeceğiz ama..

ne eşekherifmiş bee....
hani sınıfta bir grup vardır. grupta da bir haşere vardır da durmadan ortalığı birbirine katar ama azarı her zaman başkaları yer ya. eşek de öyleydi. herkese sataşmalar, küfürler, hakaretler ama banları yiyen hep biz. artık herifin nasıl bir hükmü vardıysa.
kendisi alanen küfretmesine rağmen x'in torpillisi olarak o sınıftaki haşere gibi her zaman olaydan sıyrılıyordu. adama laf soktum diye banlanmıştım. gerçi laf sokmaktan ziyade 10 sene önce birlikte takıldığım kişinin x'e küfretmesi sonucu o kişiyle aynı kişi olduğumu iddia edip banlamıştı :D

ne eşekherifmiş bee....
hani sınıfta bir grup vardır. grupta da bir haşere vardır da durmadan ortalığı birbirine katar ama azarı her zaman başkaları yer ya. eşek de öyleydi. herkese sataşmalar, küfürler, hakaretler ama banları yiyen hep biz. artık herifin nasıl bir hükmü vardıysa.
kendisi alanen küfretmesine rağmen x'in torpillisi olarak o sınıftaki haşere gibi her zaman olaydan sıyrılıyordu. adama laf soktum diye banlanmıştım. gerçi laf sokmaktan ziyade 10 sene önce birlikte takıldığım kişinin x'e küfretmesi sonucu o kişiyle aynı kişi olduğumu iddia edip banlamıştı :D
konularda ettiği küfürler kesmiyordu adamı raporlarken de küfür ediyordu...sırf arkaplanda kalan bu iğrençliğe sessiz kalmadı diye bir yönetici arkadaşımızın fişini çekmişlerdi : / anılar, anılar..

Forumlarla pek alakam olmadığı için ilk girdiğim zamanlarda hemen sıkılıp X e üyeliğimi kapatmak istediğimi söylemiştim.Senin kim olduğunu biliyorum sen " hannibal "sin demişti hayatımın şokunu yaşadım:D sonra hemen banladi

Okey masasına gitmediğim için hem okey sitesinden hem de forumdan banladı

Saçma bulduğum yorumları raporladigim için gereksiz kullanım diye banladı

En son arkadaşımı davet ettim.Sonra bir yönetici aynı ip kullanıyorsunuz siz ne ayaksınız dediğinde durumu anlattım (aynı wifi kullandigimizla ilgili) o da tamam dedi.Sonra nedense 2 ay sonra bir tartışma esnasında arkadaşımın yorumu işlerine gelmeyince multi bahanesiyle ikimizide banlamıştı. Güzel kılıftı :D

konularda ettiği küfürler kesmiyordu adamı raporlarken de küfür ediyordu...sırf arkaplanda kalan bu iğrençliğe sessiz kalmadı diye bir yönetici arkadaşımızın fişini çekmişlerdi : / anılar, anılar..
Bana kufur etmis raporda o*o*p* demisti. Ama bunu ifsa eden yonetici kimdi onu hatirlamiyorum. Kimdi?

Sıra dışı bir ban yemedim .)

yaa feveran evet doğru. gerçekten ilk taşı atanlardan olmuş. hamiyet cesaret dedi ve 3 saniye sonra yönetim bilgilerini ifşa etmekten banlandı ndadaw.

telegram grubundaki herkesin de şifresini değiştirerek girişimizi yasaklamıştı..... ''x usulü banlama'' olarak tarihe geçmeli....
ajsnxhs o fenaydı
bide x i gruba çağırmışlarrrrr...
Kafam çok güzeldi grupdan çıkmıştım
Şifremiz değişmiş sinirliydimmmm

ajsnxhs o fenaydı
bide x i gruba çağırmışlarrrrr...
Kafam çok güzeldi grupdan çıkmıştım
Şifremiz değişmiş sinirliydimmmm
isyanımız güzel sonuçlansın, konuşalım anlaşalım diyerek x i gruba çağırdılar ama olay iyice b*ka sarmıştı..... hey gibi 2020 yılı......

Geri