Yediğiniz ilginç ban ve sebepleri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
oha düşündüm banlandığım konuları hatırlayamadım. demek ki çok uzun süredir banlanmıyorum. hatırlamak için melomdan yardım almam gerekiyor..

Siri de geyik yapayım derken banlanmıştı. skljls

Yemedim daha;d uslu bir kız olmak başka bişi shshs

ilk ban en özeliydi… eşekherif jujuşkoma küfür ettiği zaman “yine ne bok yemiş bu adam” dediğim için tam 1 gün banlandım. ağırdı ve haksızdı… küfür eden oydu, bok sevmiyorsa söyleyebilirlerdi. herkes yiyemeyebilir.

ikinci banda da eski admin hanımefendiye “yetkin olmadan durmayacağın ortamlarda şükret üyeler giriyor da adminlik yapabiliyorsun” dediğim için 3 saat banlandım. hayatımın en gururlu 3 saatiydi… zordu ama geçti.

@juju sen x’in lafının üstüne laf demiştin de bi kere, onu çiğnediğinden banlanmıştın :( canım benim… tek bi tane haklı banımız yok…

Ben hiç banlanmadım. Ama birinin banlanması için yönetimi birbirine katıp tehdit etmiştim. Sonra da @Swat beni gruba çekip çok güzel azarlamıştı. Sonra barıştık. Çünkü her zaman birbirimize böyle yaparız.

Sonuç ne mi oldu? O kişi şu an bütün forumlardan banlı..
nasıl bi tehdit mesela aşkum bu?..... SENİ Bİ BANLARSAM GÖRERSİN..... gibi bir şey mi?....

O bütün forumlardan banlı kişiyi tahmin etmek zor olmasa gerek Ssjsjsj

ilk ban en özeliydi… eşekherif jujuşkoma küfür ettiği zaman “yine ne bok yemiş bu adam” dediğim için tam 1 gün banlandım. ağırdı ve haksızdı… küfür eden oydu, bok sevmiyorsa söyleyebilirlerdi. herkes yiyemeyebilir.

ikinci banda da eski admin hanımefendiye “yetkin olmadan durmayacağın ortamlarda şükret üyeler giriyor da adminlik yapabiliyorsun” dediğim için 3 saat banlandım. hayatımın en gururlu 3 saatiydi… zordu ama geçti.

@juju sen x’in lafının üstüne laf demiştin de bi kere, onu çiğnediğinden banlanmıştın :( canım benim… tek bi tane haklı banımız yok…
doğru hatırladım.. eşekherife bana bak benim suyum 100 derecede kaynamıyor demiştim de beni de ondan banlanmıştı neymiş efendim kaos çıkarıyormuşum.
eşekherif nerede sahiden hala orkid dediğimiz için utanıyor olabilir bizden üzücü..
düşündüm su an gerçekten hiç haklı ban yok.

Şimdi de hiç ban yok. ne güzel sabahları X'cim gelir kılıçtan geçirirdi herkesi.

Birgün öyle sıradan birgün işte diğer foruma takılayım dedim nadir girerim zaten oraya neyse girdiğim 10 dakikasında hiç tanımadığım selamlaşmadığım birisi çemkiriyor bana mesajımı alıntılamış ya noluyor dedim sen kimsin kız hala çemkiriyor neyse çıktım 1 ay kadar girmedim o foruma girdim ki banlanmış banlanmadan önce de bir konuda mesajımı alıp sana bu konuda hak veriyorum demiş yazık Sjsjssj

Geri