Daha fazla kıyamadımEn kisa banim gecenlerde yarim saatlik banim.. not dustum o anı..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha fazla kıyamadımEn kisa banim gecenlerde yarim saatlik banim.. not dustum o anı..
nasıl bi tehdit mesela aşkum bu?..... SENİ Bİ BANLARSAM GÖRERSİN..... gibi bir şey mi?....Ben hiç banlanmadım. Ama birinin banlanması için yönetimi birbirine katıp tehdit etmiştim. Sonra da @Swat beni gruba çekip çok güzel azarlamıştı. Sonra barıştık. Çünkü her zaman birbirimize böyle yaparız.
Sonuç ne mi oldu? O kişi şu an bütün forumlardan banlı..
ay ben tahmin edemem serçiko.... kimmiş?O bütün forumlardan banlı kişiyi tahmin etmek zor olmasa gerek Ssjsjsj
Bu konuda daha fazla açıklama yapamam büyük saz arkadaşlarım var o dönem.. ANSHSKSJS salak salak işler yeminle.ay ben tahmin edemem serçiko.... kimmiş?
doğru hatırladım.. eşekherife bana bak benim suyum 100 derecede kaynamıyor demiştim de beni de ondan banlanmıştı neymiş efendim kaos çıkarıyormuşum.ilk ban en özeliydi… eşekherif jujuşkoma küfür ettiği zaman “yine ne bok yemiş bu adam” dediğim için tam 1 gün banlandım. ağırdı ve haksızdı… küfür eden oydu, bok sevmiyorsa söyleyebilirlerdi. herkes yiyemeyebilir.
ikinci banda da eski admin hanımefendiye “yetkin olmadan durmayacağın ortamlarda şükret üyeler giriyor da adminlik yapabiliyorsun” dediğim için 3 saat banlandım. hayatımın en gururlu 3 saatiydi… zordu ama geçti.
@juju sen x’in lafının üstüne laf demiştin de bi kere, onu çiğnediğinden banlanmıştıncanım benim… tek bi tane haklı banımız yok…
Baş harfi H son harfi a tamam sus :Xay ben tahmin edemem serçiko.... kimmiş?