Yazıyorum çünkü içimde susturamadığım bir ses var

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Pii resmen üçüncü sayfadan topladım konumu...
Aslında yazmayı pek sevmiyorum bir süredir de bir şarkı duydum öyle bir an burada buldum kendimi derdim eskiden olsam.
Şimdi ise dalgaya vururum her şeyi,onu bunu seni en çok kendimi.

Ne olursa olsun,
olsun be diyebiliyor musun artık.
Seni hala nasıl yormadı mutluluk pozları
Yoruldun ki buradasın şu an.
Olsun demek de zor artık,bunu anladım.

https://www.youtube.com/watch?v=S5qpFELj7dc

Dün gece bir yaşam daha son buldu kendi elleriyle.
Çok yakınlarımın ölümünü görmedim hiç. O yüzden ne zaman bir akrabam,komşum ölse put gibi dururum öylece.
Bilemem ne diyeceğimi yakınlarına.
Dün gece bir yaşam daha son buldu,kendi elleriyle.
Defalarca intiharı düşünen biri oldum ama hiç yeltenmedim.
Belki hayatın nimetleri tatlı gelirdi belki korkağın tekiydim belki bir umut düzelir diye devam ettim.

Her gün geçtiğim sahilden dün gece akrabamız kendini atmış denize.
Bizim sahilden kendimi her kötü hissettiğim zamanlar geçtiğimde o denize atlamayı düşünürdüm hep.
Kaçıncı kulaçta boğulmaya başlarım diye hesap ederdim.
Ben yapamadım ama o yaptı,arkasında üç çocuk bir eş bıraktı.

Kendimi ne zaman kötü ve artık bıkmış tükenmiş hissetsem kendimi bu konuda buluyorum.
İyi bir şey değil aslında insanlara zayıf yönlerini göstermek.
Yine de insan bazen durup soluklanmak istiyor,kimse seni dinlemese de anlatıp rahatlamak.

Son zamanlar ölüm aklımdan bir an bile çıkmıyor,hep depremde öleceğimi düşünüyorum.
Küçükken büyük istanbul depreminde olduğu gibi ağlayıp anne ben ölmek istemiyorum der miyim yine
Kendi canım neyse de mecnunları düşünüyorum sonra. İkisini birden alıp kaçabilir miyim.
Eğer ailemizde sadece onlar kurtulursa ne yaparlar mecnun ne hisseder diye diye kafayı yiyecek gibi oluyorum.
Evet tüm ailem ölüp giderse ben mecnuna leylama yanıyorum.
Konuyu nereden çocuklarıma bağladım durduk yere. Onların ölümünü düşününce hemen gözlerim doluyor.

Ben yarın yine o sahilden geçeceğim ve hissedeceğim şeylerden korkuyorum.
Sadece bu.

Son düzenleme:
Aze bizi kıskanıyor emmioğlu. Neydi diğer başlık, aha aklıma geldi.

Forumda hep yanlış yerlere basıyorum ya. Yıllık izne çıkıp döndükten sonra bilgisayar şifresini unutan çalışan gibiyim

Yukarda ki muhabbete bak, şarkı sözüyle günlük açmış bende ardından şarkıdan sözler yazmışım "ben esmer değilim ki" diye cevap vermiş. nasıl bir kafa bu

Yukarda ki muhabbete bak, şarkı sözüyle günlük açmış bende ardından şarkıdan sözler yazmışım "ben esmer değilim ki" diye cevap vermiş. nasıl bir kafa bu
Şarkıyı baştan sona ezbere bilmiyorum ki lan orada aslında pot kırdım sen deyince jeton düştü ama bozmadım da...
Yıllar sonra gelen itiraf......

@Aze hoş geldin:)

Mecnun'a sevgilerimi ilet lütfen! Buralardasın nasılsa, iyi geceler diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Aze
@Aze hoş geldin:)

Mecnun'a sevgilerimi ilet lütfen! Buralardasın nasılsa, iyi geceler diliyorum.

Aslında pek zaman bulamıyorum ama Run ve kargayi boş bırakmayayim dedim sonra banlaniyorlar....
Hoabuldum sevgili Lefty. Mecnunun yanağından makas alacağım birazdan senin için ehe

Mecnun yaz eğitimi için benim yanımda arkadaşlar, anası gibi temiz kalpli, sevecen olmasın diye ahlakını bozacam.
Aze benim şiirsel yanımı ortaya çıkarma.. özlü söz falan fistan bırak şimdi, romantik moda girersem sonra tehlikeli oluyorum.

Mecnun yaz eğitimi için benim yanımda arkadaşlar, anası gibi temiz kalpli, sevecen olmasın diye ahlakını bozacam.
Aze benim şiirsel yanımı ortaya çıkarma.. özlü söz falan fistan bırak şimdi, romantik moda girersem sonra tehlikeli oluyorum.

Benim gibi her halta inanıyor mecnun....
Çok canı yanar ileride dedim run onu serrrreffzzz birine çevirir nasıl olsa eksik olma mikino

Geri