Yazıyorum çünkü içimde susturamadığım bir ses var

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Başım belada..

QQ6FSIAd1LA

• Beğen
Tepkiler: Aze
Olayı biz yanlış anladık demek ki Psinoza başka bir şeyin tutarsızlık ve ahmakça olan şeyi bu. Çık çık hemen, insanların özel sayfasını bozma! Ben Aze hanımın multisi bananek :)

Tam ben de serbest konu sanıp Ahmet Kaya dan bi parça paylaşacaktım abla yukarı da fırçayı kaymış.
Üye sözlüğüymüş ayy , kaçtım.

Susayım diyorum olmuyor,konuşsam etki etmez o da ayrı.
Nereye yazayım onu da bilemedim en iyisi bu günlük görünümlü şeyi çizdireyim dedim.
Ya hu arkadaş herkes ayrı bi halt yiyor bunu hepimiz gayet iyi biliyoruz,ben dahil yiyorum o haltı...
Konunun benimle hiçbir alakası yok aslında sadece yedirememe biraz maalesef.
Geçenlerde bir şey gördüm,kendi yediği haltı unutup -üstünü çize çize halt diyorum bk desem alınırlar halt biraz daha hafif tabir gerçi aynı anlam ya neyse-
o kadar uzun ek bilgi yazdım ki başını unuttum bir an...
Neyse kendi yaptığı ahlaksızlığı kimse bilmiyor sanıp isim vermeden birine saldırıya geçmiş.
Kime diyor bilmem ben olmadığım kesin alakam yok çünkü o kişiyle.
Lafı ortaya atan kişi ile de kötü değilim asla,tanımayız da hatta o kadar birbirimizi.
Ama şimdi sen çok temizmiş gibi başkasının lekesini ortaya çıkarmaya çalışırsan biri seni susturur.
Ben temizim demem asla mesela,en adi kişiyim bazen.
Bir halt yediysem de genelde adabımla susarım.
Keşke başkaları da aynısını yapsa.
Büyük konuşmayı asla sevmem çünkü bilirim ki birinin ayıbını söylesem bir şekilde aynı olay benim başıma gelir.
Evli olmana rağmen benim en yakın olduğum kişilerden birine aleni olarak salça oldun sustum,banane dedim,
Ama o lafı kime dediğin hiç ama hiç önemli değil en nefret ettiğim kişiye de o lafı etmiş olsan önemsiz,ben sana yine aynı tepkiyi veririm.
Önce bir kendine bak.
Kendin böyle büyük bir [ARGO]boku[/ARGO] -halt demek sinirimi yatıştırmıyor artık- yerken,milletin ufacık tefecik saçma dedikodu ve ifşalarının ne önemi var anlamıyorum.
Ben sakin biri değilim ölümüne dalarım.
Bu sessizliğim tamamen vaktimin olmamasından kaynaklı.
Yapma canım yapma ciğerim.
Karşındaki kişiye laf atmadan önce,acaba hangimizin [ARGO]boku [/ARGO] daha çok diye bak arkanda bıraktığına ve kıyasla.

*İkinci olarak diyeceğim bir şey yok şimdilik.
Öperler.

Geri