Yazın gelmesiyle düğün sezonunun açılması

Konu sahibi son olarak 3005 gün önce görüldü
bu sezon da mı değil .s.s olsun üzülmeyelim erik dalı falan ıykk

Tüm akrabaları bir arada görebileceğim nadir günler yaklaşıyor. Kuzenim evleniyor. Benim de artık yaşım geldi. Yeğenim evlendi bile. Biricik yeğenime damadı hala yakıştıramıyorum. Bence daha yakışıklısını hak etmişti. Belki hep bir araya geldiğimizde güzel bir kız ile tanışırız. Bir yerde hayatı ciddiye almaya başlamalı.

Bundan sonra para takacağım gram altın bile uçtu.

üfff evlenenin başı ğöğe eriyo sanırsın :pppp

Altın fiyatları yüksekken evlenmek lazım aslında hemen satıp nakite çevirirdik. birini bulam ben hemen sokağa felan bakam

düğün değilde geyikli taytlar vardı ne çabuk hayatımızdan çıkardınız vicdansızlar :/

en midemi bulandıran da annemin bir gram bile tanımadığım öğrencilerinin düğününe kendisini yalnız göndermemek adına katılmak zorunda kalmam. ve bunlardan her hafta 2şer, 3er tanesinin evleniyor olması....

sap sap dolanıp durmayın
gidin evlenin

Çevremizde 6 tane düğün salonu var ve hergün paso düğün müzik vs vs. Arada diyorum gidip iki bel kıralım değil mi sıpam diyorum hadi diyor. Kime çekmiş bu kız ya.

Evlenen evlensin ben orasında değilim.

50 bin genşler iyi düşünün

takılar 10 bin gelse 40 bin genşlerrrr. :T:

Yaz geldi bi dugun gormedik.
Insanlar artik kışın evleniyor. Ben bir kış boyunca
dugunlerden cikmadigimi bilirim.

Düğün sevmem. Evlenen sevmem. Oyun havası sevmem. Samimiyetsiz akraba ve hısım sevmem. Kapalı mekan sevmem. 2.5 kilo yağlı boya ile makyaj yapan, simli ve 49 yaşında korseli teyzeler gibi abiye giyen genç kız sevmem. Takı töreni sevmem. Limonata sevmem. Fotoğrafçı sevmem.

İğrenç bir şey.

Kışın evlenin birbirinize sarılır ısınırsınız :)

Sadece masanin altindaki vodka limonatlari biliyorum.
Zaten bir sure sonra etraf tam panayir yeri gibi oluyor demlendikce.
Kosusturan cuceler beyazlar icinde baska bir dunyadan gelen varliklar filan.

Ekonomik krizle birlikte, kışa dönen sezondur.

çeyrek olmuş kaç para kaç tane düğün var gidilecek

Geri