Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm akrabaları bir arada görebileceğim nadir günler yaklaşıyor. Kuzenim evleniyor. Benim de artık yaşım geldi. Yeğenim evlendi bile. Biricik yeğenime damadı hala yakıştıramıyorum. Bence daha yakışıklısını hak etmişti. Belki hep bir araya geldiğimizde güzel bir kız ile tanışırız. Bir yerde hayatı ciddiye almaya başlamalı.
en midemi bulandıran da annemin bir gram bile tanımadığım öğrencilerinin düğününe kendisini yalnız göndermemek adına katılmak zorunda kalmam. ve bunlardan her hafta 2şer, 3er tanesinin evleniyor olması....
Çevremizde 6 tane düğün salonu var ve hergün paso düğün müzik vs vs. Arada diyorum gidip iki bel kıralım değil mi sıpam diyorum hadi diyor. Kime çekmiş bu kız ya.
Düğün sevmem. Evlenen sevmem. Oyun havası sevmem. Samimiyetsiz akraba ve hısım sevmem. Kapalı mekan sevmem. 2.5 kilo yağlı boya ile makyaj yapan, simli ve 49 yaşında korseli teyzeler gibi abiye giyen genç kız sevmem. Takı töreni sevmem. Limonata sevmem. Fotoğrafçı sevmem.
Sadece masanin altindaki vodka limonatlari biliyorum.
Zaten bir sure sonra etraf tam panayir yeri gibi oluyor demlendikce.
Kosusturan cuceler beyazlar icinde baska bir dunyadan gelen varliklar filan.