Yazın gelmesiyle düğün sezonunun açılması

Konu sahibi son olarak 3001 gün önce görüldü
Hepimize hayirli olsun bu grubun hepsi kisin orgutlenir. Evlenmeyene de dert arkadaşlar.
Bu yıl tam 5 düğüne davetli olmamla beraber maddi olarak çökmek bir yana manevi olarak'ta insanı çökerten durum :/
Sayet bekarsaniz her gelen geçen size kısmet bulmak ister,sorar .. gittiğiniz düğünler de birinin radarina takilabilirsiniz. Bir de ne giysem derdi vardır :(

Gitmemek çözüm gibi olsa bile sonradan yiyeceğiniz trip ve ortamlarda ki İmali laflara sağlam bahaneler üretmek bile dert.

bıktım yemin ediyorum.

Yastık altına atılan çeyrek altınların hareketlenme vakitleri..

ayın 30unda katılacagım dugunu hatırlattı off.

Sadece çok yakınlarımın düğünlerine gittiğim için beni çokta bağlamayan bir durum.

benim burda anlamadığım bişey var gençler birbirini görüp beğenmiş diye ben niye çeyrek takıyorum bi çeyrek kaç para haberleri vr mı?

Evimizin arkasındaki düğün salonu sayesinde bana her hafta evde halay çektiren durumdur.

Geçen hafta sezonu açmış bulunduk maaşı cepte görmek zor eh napalım biz gitmezsek bizede gelmezler felsefesi ile her düğüne giderim..

Ailem ve akrabalarım harici pek düğünlere gitmediğim için sıkıntısını çekmiyorum.

Bitti bitti benim için artık bu mevzular tamamen kapandı gitmeme kararı aldım :D

kışa nazaran yaz ayı tercihi gayet normal ..
aklıma kaçırdığım kuzenimin düğünü geldi ..

Sevmiyorum gürültüyü kalabalığı ama yapacak bir şey yok gidiyoruz.

Kendi nişanım oldu ya, artık insanların beni düğüne çağırmasını beklemiyorum. Birilerinin düğünü var mı diye araştırıyorum gitmek için. :D

Cidden bıktım ramazandan bir 1 evvel yığılma yapmış resmen.

1 tane arkadaşımın düğünü var giderim 50 tl takarım 2 kasap yapar ordan çıkarım ...

Iki çeyrek garanti dört belki .s
Kafadan 600 lira eh zenginler anlamaz bu stresi.

Benim yaşlarda ki son kuzenide dün nişanladık sülale benden hesap sormaya başladı. Senin ki ne zaman ? Evlenmicem desem tekme tokat girecekler gibi duruyorlar. Bu psikolojik baskıya yenik düşebilirim heran :s:

Geri