Yazın gelmesiyle düğün sezonunun açılması

Konu sahibi son olarak 3002 gün önce görüldü
Bayram bitiyor hoop ertesi gün kına gecesi + düğün tahmin edin bakalım nereye gidiyorum ? Uşak. 7 saatcik bi yol. Artık istanbulda ki dugunleri bitirdim şehir dışında ki düğünlere yetişiyorum(z) neyse sevdicegimin arkadaşı yalnız bırakmaz olmaz biz gidelim bize de gelsinler.

Cogu arkadasim evlendi :p evde mi kalmis oldum

Bu yıl gelemeyecekleri düşünerek eylül ayında en gec ekim başında evet evet evet demeye karar vermiş biri olarak araya ramazan + yaz tatili girmesi işleri zorlaştırıyor mayis-haziran -eylül en ideal aylar hadi bakalım gazamiz mübarek olsun 7 Mayıs ile açılısi yapıyorum :p

Temmuz ayinda beklerim efendim :D

İstanbul'un muhtelif parklarında garip garip poz veren gelin damatlara maruz kalmaya hazır mısınız?
geliyorlar
this summer coming soon

Mekan konusunda zaman uydurmak sorun olabiliyor; herkes yaz aylarında düğün yapmak istediğinden.

baktınız kız tarafı altın şov istiyor
kiralayın gitsin

Yaz mevsiminde yapılan rutin aktivitelerden birisi.

Yaz sanki yeterince bunaltıcı değilmiş gibi bir de sokak düğünleri var..

Düğün var düğün var. Hiçte sevmem genel olarak annem yanlız gitmesin diye gittiğim mekanlardır. Sıcakta kalabalık amcalar teyzeler 3-5 yaşındaki çocuklar koşuşturmalar. Havasız ortam. ter kokusu.

bide açık hava miss gibi. özel hizmet. kokteyl jazz. Oyun havası yok. Anlatırken bile mutlu oldum harika ya

Evleneceklere evlenmek isteyenlere nacizhane tavsiyem ;

Haziran gelini olmak istemiştim hep ama kısmet olmadi. İyi ki olmadi.
Havanın yaz ayını aratmadigi
Okulların tatil olmayışı ve düğüne herkesin rahatça gelebileceği
Bi zaman dilimi seçin bence :p

Yaz sezonu da güzel ama terleyen gelin ve damatlar sizce de çok itici değil mi?:)))

Evleneceklere evlenmek isteyenlere nacizhane tavsiyem ;

Haziran gelini olmak istemiştim hep ama kısmet olmadi. İyi ki olmadi.

Havanın yaz ayını aratmadigi

Okulların tatil olmayışı ve düğüne herkesin rahatça gelebileceği

Bi zaman dilimi seçin bence :p

Yaz sezonu da güzel ama terleyen gelin ve damatlar sizce de çok itici değil mi?:)))

Ay sen evlendin mi:* yirim seni❤️

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

:* sen gelmediğini için bi daha düğün yapmak istiyorum ya evet evet bi kez daha evlensem çok guzel olur :anla:

Darısı başına canimmm:*

:*** çok sevindim mutluluklar cnmmm :*
Ay çok aminnnn:ddddd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ay yazın hiç çekilmiyor. Nerdeyse düğün ve organizasyonlar için etrafımızda rahat bir 5 adet salon var. Hepsi ayrı çalıyor. Evinin yanında olması iyi değil ayrıca. Akrabalar üşüşebilir.:mrslkm:

Geri