Yayındayız

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
bugün bergamot otlu çay tarifi vericem...

Philipsin smoothie blenderını aldım… inanılmaz bir olaymış gahshdjd mal gibi düz blenderla kendimi paralıyormuşum.. bununla uzaya astronot bile gönderilir bırak çayı
böyle şeylerle gelin işte bana jhsjh. ben mix go kullanıyordum, dersen ki philips seni bile parçalar çeyize ekleriz onu da... ürün tanıtımı yap bize, favinin yayınlarına gidip asıl parayı biz vurcaz. onlar birbirini kovalasın dursun.

böyle şeylerle gelin işte bana jhsjh. ben mix go kullanıyordum, dersen ki philips seni bile parçalar çeyize ekleriz onu da... ürün tanıtımı yap bize, favinin yayınlarına gidip asıl parayı biz vurcaz. onlar birbirini kovalasın dursun.
Ahahhaha çeyize ekle, benim için buz kırması önemliydi.. canavar gibi çalışıyor nazar değmesin .d tam bir f/p ürünü…

4C8F22D1-E7E8-4842-8D3E-0DAE26DEAC8E.jpeg

@Favela bebe yağı mı kullanıyorsun yoksa masaj yağı mı?

adjasfjalmur yarıçıplak yemek yapma yayını mı açıcakmış...... bilendır görünce heycanlandım.......

onlyfans gibi bir şey mi
ya sen eskiden cok efendi bir kizdin ne oldu sana boyle kajdndj onlyfans'lar cuckold yazmalar falan bir kere denk geldim gozlerime inanamadim ula bu harbiden vera'mi die.
ayip kiz ayip!

Geri