Yayalarin kaldirimlarda yurumemesi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
154812_494159843980336_2131322909_n.jpg

insanın plakayı yapıştırası geliyo adetağğğğğğ xd

Benim en uyuz olduğum tabureyi atıp oturan lavuklar.Valla içimden tekme atasım geliyor [emoji48]

özellikle araç kullandığım zamanlarda denk gelirsem korna çalmaya ben çekiniyorum, öyle bi dönüp bakıyorlarki :oy:

Gecenlerde bi olay yasadim. Tam bayram arifesi trafik kilit baktim.iki tane kiz karsidan karsiya gececek yaya yolunun kenarindalar ve kimse durmuyor diye gecemiyolar. Neyse durdum. Bu baktilar gozume manali manali bende elimle gecin isareti yaptim. Basladilar gecmeye inanirmisiniz o karsi caddeye gidemediler kendilerini incitmiyorlar lannn seri biraz be diye bagirdim artik. Bu kadar nazende insanlarin kaldirimda yurumesi onlarin styllllari diildir sizde yani siz arabayi kaldirimdan surun tipsizler:hih:

Heralde tek bizim ülkemizde olan bir durum başka ülkelerde böyle bi duruma denk gelmedim. .

Şu an çalışmış olduğum yere yakın bir köy, bu yönüyle nam salmıştır. Asfalta mı aşıklar, anarşist bir ruhları mı var yoksa farklı bir durum mu var bilemedim, çözemedim. Öyleki birkaç defa eşeği yolun kaldırımından yürürken kendisi yolun ortasında yürüyenlere şahit olmuşumdur.

Kast ettigim bos kaldirim oldugu halde yol ortasinda yuruyen insanlardi otoban ornegi de verdim. Sanirim yol ortasi yuruyenlerin zoruna gitmis .p

#29 Onlar kendilerini yolların sultanı sanan tiplerdir, araba falan gelse korna çalsa istifini hiç bozmaz hatta" ben ne yol vericem be o versin " diyerek yoluna devam eder .Var öyle tanıdıklarım maalesef:D

Bunu yapanlardan birisi de benim. Kaldırım yerine yol kenarındayım hep:)

Araçlar yaya,hatta engelliler yoluna park edince yayalar ana yollardan yürüyecek kadar cesaretli oluyor maalesef.

Türkiye kadar trafikte gerek yaya gerek sürücü olsun cahilliğin bu kadar fazla olduğu bir başka ülke yok zaten.

Cahillerrrr!
Yolun ortasından yürüyorsa Kütahyalıdır o.

Geri