Yayalarin kaldirimlarda yurumemesi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
O kadar ulke gezdim hic Turkiye'deki yayalar kadar cesaretlisini gormedim. Sen koca kaldirim varken yolun ortasindan git, korna calinca bi'de sinirlen. Ablacim senin yolun orasi degil ki ?
Sonra bi bakarsin otobanda pat diye biri karsidan karsiya geciyor. Degisik tabi :)

Kaldırımda park eden araçlardan dolayı olmasın? Adam napsın, kaldırımda yürüyecek yer mi var? Tabelasından, çaycısı, simitçisi, işportacısı ve üstüne üstlük park eden araçlar! :)

Gecenlerde niksara yolum dustu ihtiyar iki cift oto yolundan cekilmemekte israrcidi bende tamponu kiclarina dokundurdum nasil beddua yediysem debriyaj balatasini yedi o yuzden neymis öncelik yayanin

Kaldırımlar araçların yolu olduğundan mütevellit yayalar da araç gibi hissediyor kendini
Sonrası kaçınılmaz trajikomik kazalar.

Bizim kaldirimlarda yağmurdan dolayı çok salyangoz birikmiş :( basınca nefret ettiğim için bende yoldan yürüyorum bazen

Ben genelde kaldırımlar müsait ise kaldırımlardan yürürüm. Ama bizim ülkede kaldırım yayalar içindir düşüncesi pek yok araba park edenini bile gördüm.

Kaldırımlara dükkanların malzemelerini dizerler, sandalye koyup oturur beyefendiler,ne ararsan kaldırımda bulursun.Ama ben hala inatla aralarından geçmeye çalışıyorum başaracağım eminim:p

genelde yoldan yürürüm ben,kaldırama nadir sinyal veririm.

#2 nin yazdığını yazacaktım " " yapıp gidiyom.

Yaya geçidini kullanmaması da bir o kadar enteresan gelmektedir bana.

Birde arkadan araba gelmiş umursamadan yürürler , dönüp bakarlar sanki kaldırımdan onun yolundan gidiyormuş gibi ..

Tr'ye mi geldin bebeğm?
En doğru zaman bence, zira sizin oralarda oruç pek zor :D

Amcamın kızı burasi Türkiye kaldırıma araba park etmek ne kadar doğal sa yayaların yolda gitmeside o kadar doğal. :)

SM-G313HY cihazımdan gönderildi

arabaların kaldırıma park etmesiyle aynı şeydir.

Gecen kaldirimda yururken arabanin biri kaldırımda üstüme doğru geliyordu
Şimdi azra napsin :d

Gelin Bitlis de bulunan kaldırımları görün,otobanda yürümezseniz namerdim :/

Arabaları kaldırıma yaylaları yola taşıyıp yeni bir sistem deneyelim. Ljkglh yine çok zekiyim.

Havza belediyesinin yarim metrelik kaldirimlarini gordukten sonra insanlara hak vermeye basladim. O degil de uzerime uzerime geliyorlar yol hakki onlarinmis gibi sinirli bakislar insan tirsiyor :d

Geri