Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gecenlerde bi olay yasadim. Tam bayram arifesi trafik kilit baktim.iki tane kiz karsidan karsiya gececek yaya yolunun kenarindalar ve kimse durmuyor diye gecemiyolar. Neyse durdum. Bu baktilar gozume manali manali bende elimle gecin isareti yaptim. Basladilar gecmeye inanirmisiniz o karsi caddeye gidemediler kendilerini incitmiyorlar lannn seri biraz be diye bagirdim artik. Bu kadar nazende insanlarin kaldirimda yurumesi onlarin styllllari diildir sizde yani siz arabayi kaldirimdan surun tipsizler:hih:
Şu an çalışmış olduğum yere yakın bir köy, bu yönüyle nam salmıştır. Asfalta mı aşıklar, anarşist bir ruhları mı var yoksa farklı bir durum mu var bilemedim, çözemedim. Öyleki birkaç defa eşeği yolun kaldırımından yürürken kendisi yolun ortasında yürüyenlere şahit olmuşumdur.
#29 Onlar kendilerini yolların sultanı sanan tiplerdir, araba falan gelse korna çalsa istifini hiç bozmaz hatta" ben ne yol vericem be o versin " diyerek yoluna devam eder .Var öyle tanıdıklarım maalesef