Yaşasın zamlar..Yakıt fiyatı arttı, hız azaldı yaşasın!

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Bizim en büyük yanlisimiz ülkeyi soyup sogana ceviren siyasetcilere kendimizi alet etmemiz ve onlar icin ölümüne mücadele etmemiz. A veya B parti diye ayirmiyorum tümü icin gecerli. Bizler birbirimizi yerken siyasetciler ve yandaslari ellerini ovuyorlar bu kadar basit. Türkiye'de siyaset ülke sorunlarinin bitmesini istemiyor cünkü, onlar sorunlardan nemalaniyorlar.
Vallahi Senin anlayışını bilemem ama; benim anladığıma göre; siyaset bir hedefi belirler, politika gidilecek yolu. Benim anlayışım böyle yani.

Vallahi Senin anlayışını bilemem ama; benim anladığıma göre; siyaset bir hedefi belirler, politika gidilecek yolu. Benim anlayışım böyle yani.
Tabiiki bir hedefi var, gidilecek yol da var. Hedef belli ve gidilen yol da belli. Hedef cebi doldurmak, etrafındakileri zengin etmek ve ülke kaynaklarını yandaşlara peş keş çemek. Politika da belli milleti birbirine düşürerek aradan sıyrılmak, hukuku yok etmek, toplumu sindirmek,....
Al sana işte hedef ve hedefe erişmek için gidilen yol.

Tabiiki bir hedefi var, gidilecek yol da var. Hedef belli ve gidilen yol da belli. Hedef cebi doldurmak, etrafındakileri zengin etmek ve ülke kaynaklarını yandaşlara peş keş çemek. Politika da belli milleti birbirine düşürerek aradan sıyrılmak, hukuku yok etmek, toplumu sindirmek,....
Al sana işte hedef ve hedefe erişmek için gidilen yol.
Parti yönetiminde olup da cebini doldurmayan avanta kapmayan insan yok gibidir _ Akp mhp chp hdp iyi saadet bbp anap dyp say say bitmez_ hepsi yedi içti soydu soyacak

Çok değil 5 ay öncesine kadar maaşımın bir günlük kısmıyla 1.5 teneke (7.5lt) yağ alabiliyordum, asgari ücrete yapılan yüzde 50 zamdan sonra bir günlük parayla 5lt yağ bile alamıyorum, durumun özeti bu.

Layıhlıh elden gidiyeah dayı da son videosunda "zam mam yok, bedavaya yaşamaya alıştınız tabiii" diyor. Dürttümün leprikonuna bah hele.

Çok değil 5 ay öncesine kadar maaşımın bir günlük kısmıyla 1.5 teneke (7.5lt) yağ alabiliyordum, asgari ücrete yapılan yüzde 50 zamdan sonra bir günlük parayla 5lt yağ bile alamıyorum, durumun özeti bu.
Maaşı zamlı aldığında yine 7.5 lt alırsın abi

Aradaki farka dikkat çekmek için yazmıştım

devlet milletine yaşamayın ölün diyor ama millet anlamıyor ki kardesım her seçimde şahlanacagız şahlanacagız naraları atıyor millette alkışlıyor lan biriside cıkıp demiyorki
20 yıldır yönetiyorsunuzz ne zaman şahlanacagız habire hüloggggggg diye bagırıyolar mitinglerde :D:D:D

diyete girdim bi kalip peynir 70tl olmuş
su iciom artik hep

Geri