Yaşasın zamlar..Yakıt fiyatı arttı, hız azaldı yaşasın!

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Kesinlikle faydalanırlar. Oradakilerin IQ'su zaten kamil ağanınkinden daha az olduğundan seve seve kabul ederler.
Amanın bizim anti-militarist bu yorumuyla anlaşılan baya efor sarfetmiş. Sen cambaza bakmayı ne zaman bıraktın da kamu çözümlerine odaklandın? Neyse senin muhalefetini bile seviyorum. Eyvallah kal sağlıcakla.

Ama bizde 1 eurodan az litre fiyatı bu da @melnur un zoruna gidiyor
Ya yardımcı olman dileğimle oradaki ekmek= , 1lt benzin, ortalama 1 aylık elektrik faturası, su ve yakıt faturalarını, aklına gelen kg cinsinden pirinç, makarna, et ve gıda fiyatlarını bize yazabilirsiniz.? Vallahi merak ediyorum.

Ya yardımcı olman dileğimle oradaki ekmek= , 1lt benzin, ortalama 1 aylık elektrik faturası, su ve yakıt faturalarını, aklına gelen kg cinsinden pirinç, makarna, et ve gıda fiyatlarını bize yazabilirsiniz.? Vallahi merak ediyorum.
Melnur bize alışveriş fişi paylaşmıştı bu dediklerinden bir çoğunu almıştı bulabilirsen bir bak abi

Melnur bize alışveriş fişi paylaşmıştı bu dediklerinden bir çoğunu almıştı bulabilirsen bir bak abi
Bakarım, umarım alınan çöp, çevre vergileri gibi öğretim harçları veya sağlık giderlerini de paylaşmıştım şu karanlık beyin ekosistemi olduğumuz idda edilen kör karanlıklardan kurtarır, utanmak için sebebimiz olduğunu yüzümüze vurur.

Cep tlf kullandığım için bulamadım ama sıralı tam liste yaparsa süper olurdu. Veya sen yapabilirmisin? Basit İnternet aramaları ile kopyala yapıştır yapmak zor olmasa gerek. Vallahi çok merak ediyorum.

Cep tlf kullandığım için bulamadım ama sıralı tam liste yaparsa süper olurdu. Veya sen yapabilirmisin? Basit İnternet aramaları ile kopyala yapıştır yapmak zor olmasa gerek. Vallahi çok merak ediyorum.
Bu arada malum Biz Almanya'daki fiyatı Türk Lirası ile karşılaştırıyor ya oradaki fiyatları da Türk Lirası ile yazar mısın yoksa bizim gibi beyinsizler anlamaz.

Daha evsizler varmı yada sağlık sigorta sistemi falan gibi konuları da soracağım ama önce öğrendiğim gerçekleri sindiremiyorum sonra. Huyumdur, sindire-sindire öğrenmeyi severim.

Didim'de yaşıyorken çoğu İngiliz arkadaşım tatil için kredi çekerek geldiklerini yıl boyunca da bu krediyi özelliklerini söylüyordu böyle bir şey yok değil mi Kesinlikle yalan olması lazım O kadar varlık içinde değil mi?

Hayır ballı-badem ile fantezi yapıp tatil için kredi çekmek sonra 1 yıl boyunca kredi ödeme mantığı çelişki oluşturuyor da ondan yani.

Aklımdayken 1aylık ev kiraları kaç lira yazarmısın? Almanya'daki halkın çoğunluğu kiracıymış. Peki kira kaç lira? Burada olduğu gibi Bodrum örneğinde lahmacun gibi olmasın lütfen...

Düşünsenize elektrik de yok,gece her yer karanlik. Melatonin sentezi için birebir .
Ne depresyon kalır,ne sinir.

Aklımdayken 1aylık ev kiraları kaç lira yazarmısın? Almanya'daki halkın çoğunluğu kiracıymış. Peki kira kaç lira? Burada olduğu gibi Bodrum örneğinde lahmacun gibi olmasın lütfen...
Abi ben Almanya da yaşamıyorum beni aracı yapacağına bu soruları direkt @melnur a sor

Evet Melnur aynı ricayı senden bekliyorum. Kaç euro ve Türk parası karşılıkları kaça denk geliyor. Hadi bizi o aydınlık zihnin ile düştüğümüz batmaktan kurtar.... Ev kiraları, yakıt, enerji faturaları (ortalama), ekmek, yağ(lt), benzin(lt), sağlık sigortası vb temel gider kalemlerinin en düşük maaş ile yazarsan çoook sevineceğim..

Evet Melnur, manav, şarküteri, kasap, yol,yakıt, kira, vb. Temel ihtiyaç fiyatlarının listesini bekliyoruz.Alınan asgari ücretle birlikte. Yaz ki utanmak için sebebimiz olsun. Devletin terör ve askeri harcamaları, sosyal yardımları, evsizler konusundaki yaptığı icraatları, göçmenlere sağladığı olanakları, sağlık alt yapısı hakkında öğrenmek istediklerimi de başka birine sorarım artık. Senden bunu rica ediyorum lütfen. Ballı-badem ile niye fantezi yapamıyoruz?.. yada neden bizim dışımızda ki milletleri ezik görmüyoruz?.. gibi bizim zaaflarımızın Kurtuluş Savaşında cephe gerisinde bozgunculuk yaptıkları, vatandaşlarımızı katlettikleri için sürgüne gönderilen Ermenileri toplama kampların da öldürmediğimizden mi kaynaklandığını da etüt yapmak istiyorum. Senden çoook rica ediyorum, sadece başta istediklerimi yanıt ver-ki tarihçiler veya sosyologlar iki laf edebilsin...!

Evet Melnur, manav, şarküteri, kasap, yol,yakıt, kira, vb. Temel ihtiyaç fiyatlarının listesini bekliyoruz.Alınan asgari ücretle birlikte. Yaz ki utanmak için sebebimiz olsun. Devletin terör ve askeri harcamaları, sosyal yardımları, evsizler konusundaki yaptığı icraatları, göçmenlere sağladığı olanakları, sağlık alt yapısı hakkında öğrenmek istediklerimi de başka birine sorarım artık. Senden bunu rica ediyorum lütfen. Ballı-badem ile niye fantezi yapamıyoruz?.. yada neden bizim dışımızda ki milletleri ezik görmüyoruz?.. gibi bizim zaaflarımızın Kurtuluş Savaşında cephe gerisinde bozgunculuk yaptıkları, vatandaşlarımızı katlettikleri için sürgüne gönderilen Ermenileri toplama kampların da öldürmediğimizden mi kaynaklandığını da etüt yapmak istiyorum. Senden çoook rica ediyorum, sadece başta istediklerimi yanıt ver-ki tarihçiler veya sosyologlar iki laf edebilsin...!
Hayırdır abi evlenip Almanya ya mı göçeceksin onun hazırlığı mi bu

Hayırdır abi evlenip Almanya ya mı göçeceksin onun hazırlığı mi bu
Ben kimim ki? Bu kadar rahat yaşamak, lüks içinde olmak beni sapıttırır diye düşünüyorum. Ne demiş Cem Karaca= işçisin sen işçi kal. Retorik olarak bu kadar ileri görüşlü aydın kişinin içinde kendimi zaten ezik hissediyorum beni orada barındırmazlar.

Ben kimim ki? Bu kadar rahat yaşamak, lüks içinde olmak beni sapıttırır diye düşünüyorum. Ne demiş Cem Karaca= işçisin sen işçi kal. Retorik olarak bu kadar ileri görüşlü aydın kişinin içinde kendimi zaten ezik hissediyorum beni orada barındırmazlar.
Melnur elinden tutar çok vefalıdir Türklere karşı

Kesinlikle de şimdi, çarpık zihniyetli orta çağ karanlığı ile yetişmiş birisiyle irtibatı tespit edilmesinin bile tiksinti vereceğini düşünürsek, hiç sanmam. Asla düşünmedim başka memlekette yaşamayı.!

Geri