Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lidere ihtiyacimiz var sen baslat arkandayizAyaklanma başlatırım. Yaparım.
Kaldırılması için önce yasak olması lazım değil mi ? Okuduğunu anlamak daha önemli.Abd de hic bir zaman maske mesafe zorunlulugu yoktuki. Olmadi. Ve kapanmada olmadi. Dogru bilgi onemli
Zorunluk kalkmis diyorsun. Bende hic olmadi dedim. Simdi agzinin kenariyla gelen giden bir haberin ne onemi var...Kaldırılması için önce yasak olması lazım değil mi ? Okuduğunu anlamak daha önemli.
![]()
ABD'de 23 eyalette maske zorunluluğu kaldırıldı - Dünya Haberleri CNN TÜRK
Dünyadan Haberler - ABD'de Başkan Joe Biden koronavirüsü tedbirlerinin devamından yana tutum sergilerken, ülkenin 23 eyaletinde maske takma zorunluluğu kaldı...www.cnnturk.com
Doğru bilgiden bahsedip "bence" diye cümleye başlanmazZorunluk kalkmis diyorsun. Bende hic olmadi dedim. Simdi agzinin kenariyla gelen giden bir haberin ne onemi var...
Insanlar vicir vicir dip dibe got gote demek istedigim orda..
Bikbikleme arkamdan o zaman. Rahatsız etme arkamdan konuşup.İStediğim yere istediğim şekilde yetişirim kimseye sormayacağım bunun için klavye siz gibi benimde elimin altında.