Yasaklar Bitti. Normale mi dönüyoruz?

Konu sahibi son olarak 1793 gün önce görüldü
Yasak şakşakçılarının olduğu ortamda normale falan dönemeyiz. Biz bunları dedik, yapmayın, etmeyin, bu siyasal islamcıların derdi pandemiyi bitirmek değil, insanların haklarını gasbetmek, ama dinletemedik onlar yine hülooooğğğğ modunda yasakları şakşakladılar.

Değil korona hiçbir hastalıkla bu şekilde mücadele edilmez. Hafta sonu eve kapanmanın, hafta içi 21.00'den sonra sokağa çıkmanın bu pandemi sürecinde kime ne faydası var? Alkol yasağınızın sonucunda vakaların seyri nasıl değişti?

Ben yineliyorum, bütün bu yasaklar Akp gibi bütün siyasetini korku ve algı üzerine inşa etmiş bir parti için bulunmaz nimetler. Yarattıkları korku imparatorluğunu sürdürmek için bundan daha iyi bir fırsatı bulamazlardı ve şimdi de buldukları bu fırsatı sonuna kadar kullanmak istiyorlar. Sağ olsun bizim yasak şakşakçılarımız da bu süreçte Akp'nin değirmenine su taşıdı ve görünen o ki taşımaya da devam edecekler.

Abd ile İsrail de zorunluluk kalkmış yanlış görmüşüm.
+ Fırsat bulup wtf falan yazmış biri asfdsajfsad

Ayaklanma başlatırım. Yaparım.

Abd de hic bir zaman maske mesafe zorunlulugu yoktuki. Olmadi. Ve kapanmada olmadi. Dogru bilgi onemli
Kaldırılması için önce yasak olması lazım değil mi ? Okuduğunu anlamak daha önemli.

Kaldırılması için önce yasak olması lazım değil mi ? Okuduğunu anlamak daha önemli.

Zorunluk kalkmis diyorsun. Bende hic olmadi dedim. Simdi agzinin kenariyla gelen giden bir haberin ne onemi var...

Insanlar vicir vicir dip dibe got gote demek istedigim orda..

Zorunluk kalkmis diyorsun. Bende hic olmadi dedim. Simdi agzinin kenariyla gelen giden bir haberin ne onemi var...

Insanlar vicir vicir dip dibe got gote demek istedigim orda..
Doğru bilgiden bahsedip "bence" diye cümleye başlanmaz :D Hadi hayırlı forumlar

Bill gates 2022 sonunda,aşıyı bulan Prof. Dr. Uğur Şahin 2022 ortalarına doğru covid'in bitebileceğine dair açıklamalar yaptı,tabi önce herkesin aşılanması lazım ki bu neredeyse şu şartlarda zor görünüyor.her sene grip aşısı gibi aşı olunabilecek gibi birşey ortada,bu şekilde zaman içinde kaybolabilir.

Ulan develer. Bu hezeyanın süresi, sizin ne kadar devam ettirmek istediğiniz ile ilgili. Üzerinden 2000 sene geçmiş hala Meryem'in bakire olarak çocuk doğurduğuna inanıyor insanlar. Bi 2000 daha sürdürmek istiyor olabilirler.

Hepiniz virolog olmadan önce (2019 ve öncesi) salya sümük yatıyor bir ay öksürüyordunuz. Hastaneye gideniniz bile yoktu. Giden de tylol yazdırıp geliyordu.

Peki be Allah'ın develeri. Hanginiz doktora "ben ne ile enfekte oldum" diye sordunuz? Bademcik iltihabı tanısı aldınız. Boğaz sürüntüsü kültürü falan verdiniz mi? Belki binde bir. Peki beta hemolitik streptokok haricinde başka bir bakteri aklına geldi mi doktorun. Veya sen sordun mu.

Gribin uzadı. Semptomatik tedavi yetmedi. Ne yaptılar? Antibiyotik. Hiç dedin mi "acaba influenza a yada b miyim neden antiviral vermiyorsunuz" hiç merak ettin mi. 100 yıl öncenin salgın şampiyonu 100 yılda kaç mutasyon geçirdi saydın mi. Takip ettin mi varyasyonları. Her yıl kaç kişi viral pnömoni ve bağlı komplikasyonlardan öldü araştırdın mı?

Yoooo. Sadece bik bik. Şimdi her bokun mütehassısı oldunuz maasallah.

Yazıyor burdan "Bill Gates biter dedi ama bitmez" yahu Bill kim diyen yok. Bilgisayar virüsü mu lan bu trojan mi. "sen mi finanse ettin lan it o zaman virüsün üretilmesini" de diyen yok.

Bırak ya. Adam olmaz sizden. Hiç umudum kalmadı.

Bana uyar arkadaş. Keşke 1000 yıl sürse. Ben bu işten para kazanıyorum.

Herşeyin bir üslubu var birşeyi insanlara anlatırken BİLAL gibi olsalar bile bu şekilde itham, aşağılayıcı cümleler acayip çirkin duruyor. Bu virüsü yayan veya bu kavramı bu kadar gündemde tutan kişiler bu insanlar değil herkes gündemi takip ediyor, herkes isyanda, herkes bu durumun biran evvel son bulmasını istiyor konuyla ilgili uzman bilim insanlarının açıklamaları takip ediliyor ama şu yapılan yorumu kimse haketmiyor birde üst perdeden konuşarak işin uzmanı olduğu iddia eden birinden heleki.
Bu süreç kimin ekmeğine yağ sürüyor, kimi hayatından ediyor orta da zaten bişeylere SES çıkarmak istiyorsanız bunu mağdur edilen insanlara değil Mağduriyete uğratanlara çıkarın.

İStediğim yere istediğim şekilde yetişirim kimseye sormayacağım bunun için klavye siz gibi benimde elimin altında.

Arkadan değil bak direk yazıyorum ben.

Tamam abicim sensin..

Geri