Yasaklar Bitti. Normale mi dönüyoruz?

Konu sahibi son olarak 1790 gün önce görüldü
Sizce artık iki yıllık mahkumiyetimiz bitti mi? Hayatımıza kaldığımız yerden devam diyor muyuz?
Gelecek düşünceleriniz nedir ?

Avrupa maskeleri çıkarmış biz ortadoğu olduğumuz için daha var. Yalandan vaka sayıları düşüyor, ölümler yine covid yazılmıyor vsvs. Normale dönsek bile siz dönmeyin.

Ben yarın dışarı çıkarım kralı gelse engel olamaz çatışırım. Akşam show da izlersiniz

Kimsenin bir bok açıkladığı yok ki. Berber bana soruyor abi yarın dükkan açabiliyor muyuz diye.

Anasını satayım ne koronaymis be. Bir bitcoin bir bu bir de Elon Musk. Yüzyılın yalanları lan bunlar. Facebook dayısı Manisa Pomak durumuna düşmemek için daha önce link vermedim ama lisanı olanlar şunu bir okusun. Tamamen bilim saf bilim bu

Asiyi bulan muhim adamlar en az 10 sene Coronanin bizimle olacagini yeterince haykirdi. Kisitlamalar Lock Downlar bi gelip bir gitcek bence onumuzdeki x senelerce. Ben bizden sonraki nesile uzuluyorum.. 10 yadindaki cocuklar asilanmaya basladi simdide kres grubunu asilamak istiyorlar..

Bu arada Avrupa maskeyi birakmadi/cikartmadi bi gelip gormeni tavsiye ederim. Wtf.

Geri