Yasaklar Bitti. Normale mi dönüyoruz?

Konu sahibi son olarak 1792 gün önce görüldü
aa tamam tamam
açık yazmalısınız, dikkatim dağınık...

yasak şakşakçısı değilim lakin ne yalan söyleyeyim, ilk normalleşmeden sonraki (1 haziran sonrası) vaka artışı -özellikle ekim/kasım- miydi? çok korkutmuştu. ve acaba yeni tedbirler gelmeli mi diye düşünmüştüm. çünkü sürekli vaka duyuyordum yakın çevremden. önce ofisin tamamı kovid oldu-2 kişi haricinde. biri benim. hayattaki bütün şansımı orada kullandım zaten djdj sonra annem babam geçirdi. sonra birkaç yakınım hayatını kaybetti. bunlar biraz korkutuyor ve bir öfke hissediyorsunuz, sanki bir boşluk varmış da, o tedbirsizlik sebebiyle bunlar gerçekleşiyormuş gibi. bu süreçte herkes birbirine kızıyor, herkes haklı gibi mdjdj

ama tam kapanma dediğimiz şu süreç (bu süreçteki saçmalıklara değinmiyorum) gerçekten faydalı oldu mu bilmiyorum. sayısal veriler böyle diyor ama bunlar geçici çözümler. ayrıca yıpratıcı her anlamda. belki daha en başında yapılsaydı, evet bu daha faydalı olabilirdi. dolayısıyla bu süreçteki kısıtlamalar* anca nefes aldırır.
nys ya ben dertleşmek içim geldimdi ndkdk

gidiyom

vakalar yine patlıcak avm kuyrukları,toplu taşıma kuyrukları çok yaşandı yine aynısı olacak
burda olan tamamen restaurant cafe işletmelerine oldu ve ayrıca çalışanlar için yemek molaları eziyete dönüştü bunu hiç kimse dile getirmedi
özel sektör çalışanları molalarında nerede oturacak sen masa sandalye kaldırarak kalabalığı engelleyemessin toplu gruplarca ayakta yine kalabalıklar oluşuyor maskesiz mesafesiz
sigara içilerek yemek yenilerek.
avm zeminlerinde yemek yiyenleri de gördük bu güzel bir protestoydu bence
sinema ve tiyatrocular zaten çöktüler çoğu sektör değiştirip işi bırakmışlardır

özetle hikaye bunlar geçiniz.

Son düzenleme:
Ooo kaos alırım bi dal
4dPbJS.gif

tek çare yaz döneminde her şeyi bırakıp turizm sektöründe işe girip, turist avlamak ve onunla kaçmak. iki aşılı bir araya gelmeli artık...

Se ile basliyani cokda umursama yazmis hasbam. Seni umursuyorlar ya Cli foruma yetiyor zaten. Kuyrugun slklstiginda nasilda efendi cevap veriyorsun. Ornegin Sux a verdigin cevap. Tirrekkkkkk

İç işleri bakanlığı genelge gönderdi. Özel durumlardan, Dün sokağa çıkma yasağı bir gece için donduruldu.

Forumda tersine dönmüş her yer yasaklı olmuş .S

Geri