Marla
Elmas Üye
Sabah sabah ağlıyorummm insafsızzzz......güzel bi kahvaltı yapmam lazım ahsjsxdBir ara uğrayayım buraya, şimdilik şişko ve bodur diyerek sözlerimi noktalıyorum, ağla...![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sabah sabah ağlıyorummm insafsızzzz......güzel bi kahvaltı yapmam lazım ahsjsxdBir ara uğrayayım buraya, şimdilik şişko ve bodur diyerek sözlerimi noktalıyorum, ağla...![]()
Nasil yani...acaba bahsedilen kişi yarma hanım mı...
yarma hanımın görmediğimiz taraflarını görmüşsünüz aze hanımcım, ne güzel...Nasil yani...
Bakmayı bilmeyenler utansın...yarma hanımın görmediğimiz taraflarını görmüşsünüz aze hanımcım, ne güzel...
Ahh azeciğimm kurban olurum tatlı dilineAynı gün doğduk ama nasıl farklıyız... O benim çılgın yanım gibi, daha çok yakınlarıma gösterdiğim yüzüm... Aklından o an ne geçiyorsa söyler yarmam. Uzaktan da yakından da tanıdığım zamanlar hep sıcak, hiç değişmedi. Ah bi de bir içim su... Güzelliği yenir...
Ajkxjs o ne şeytannn oYarma'cım Arif'te böyle işte herkese katılır yazmaz yazamazz!
Haa işte bunu çok doğru dedin yaaa çakal çakalAjkxjs o ne şeytannn o
Falına baksam 46 gün başım ağrırrr ajxfd ağırlığı üstüme çöker cinlerinide salarHaa işte bunu çok doğru dedin yaaa çakal çakal![]()
Hahahahaha işine gelmeyince de din gardaşlarımne şeytanlığımız kaldı, ne çakallığımız.... yapmayın din kardeşlerim..