yardım edin

Konu sahibi son olarak 3459 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nekadar dramatik vah vah.
O hanimefendiye ayirdiginiz zaman kadar esinize ayirdinizmi acaba?
Ayakkabisina kadar beraber alinmis
Sonrada hanim ilgisiz naz yapmiyor cilve yapmiyor sacmaliklari
Isyerindeki hanim tum enerjinizi aliyormus belliki
Eve bitkin gelip uyuyan bi adam esinden ne bekler yada neyuzle ilgi bekler
Yasamak istemediginiz hicbiseyi eslerinize yasatmayin
Aynisini esiniz de bi baskasiyla yasiyabilirdi
Bunada anlayis gosterirmiydiniz
Gonlu kaydi olabilir dermiydiniz merak ediyorum

bence siz egonuzun okşanmasını,kahraman olmayı özlemişsiniz..Evdekine (sizin tabirinizle)işten gelince seni çok özledim diyip öpün ,sık sık seni seviyorum diyin hadi hazzırlan seni alışverişe,yemeğe çıkarayım deyin eşinizde size aynı tepkileri gösterir o boşluk dolar.Bir deçok merak ettim acaba evinizin her santimetrresinde de eşinizle anılarınız var mı?

Diğer kadından bahsedersin etmezsin bilmem.
Ama eğer ben evli olsam kocam böyle hissediyorsa ya da evliliğimiz de bi eksiklik hissediyorsa karşıma geçip düzgünce konuşmasını isterdim. Eğer kurtarmak istiyorsanız ona göre iki tarafta çabalar yoksa içten içe karşındakine haksızık etmiş olursun. Ve azalan şeyler zaman geçtikçe temeli biter ve iki taraflı yıpranmaya başlar ben bi evlat olarak hep annemi babamı mutlu görmek istedim çocuğuna bunu sağlamıcaksan eğer bi çözümünü bul.

Nekadar dramatik vah vah.
O hanimefendiye ayirdiginiz zaman kadar esinize ayirdinizmi acaba?
Ayakkabisina kadar beraber alinmis
Sonrada hanim ilgisiz naz yapmiyor cilve yapmiyor sacmaliklari
Isyerindeki hanim tum enerjinizi aliyormus belliki
Eve bitkin gelip uyuyan bi adam esinden ne bekler yada neyuzle ilgi bekler
Yasamak istemediginiz hicbiseyi eslerinize yasatmayin
Aynisini esiniz de bi baskasiyla yasiyabilirdi
Bunada anlayis gosterirmiydiniz
Gonlu kaydi olabilir dermiydiniz merak ediyorum

bence siz egonuzun okşanmasını,kahraman olmayı özlemişsiniz..Evdekine (sizin tabirinizle)işten gelince seni çok özledim diyip öpün ,sık sık seni seviyorum diyin hadi hazzırlan seni alışverişe,yemeğe çıkarayım deyin eşinizde size aynı tepkileri gösterir o boşluk dolar.Bir deçok merak ettim acaba evinizin her santimetrresinde de eşinizle anılarınız var mı?

Mantıklı düşünmek bu kadar kolaydır. Duygusal arkadaşa duyrulur.

Çok fazla üstüne gitmeyelim bence. Olan olmuş yani :D

Yahu adam bu durumdan kurtulmak istiyor zaten.
Olaya zerre kadar duygusal yaklasmadim asil duygusal yaklasan sizsiniz sayin muhatabim olmasindan rahatsiz oldugum yaratik.
Ben karini bosa demedim ben dengeleri sagla haniminda olmasini istediklerini soyleki evliligine odaklanabilesin dedim.
Beni anlamaktan aciz olan bana laf sokmasin mumkunse

Hah tamam.bi ilgisiz koca olmamıştım onu da oldum sayenizde.bu öyle bişey değil arkadaşlar. Bak anlatıyım.dun yine içiyorum.hanım dedi ki " sen niye viski çip duruyosun" dedi. " " napiyim, çay olsa çay içerim" dedim.."valla ben görumcemde içtim.şimdi sana çay yapamam" dedi..peki dedim.kendim yaptım çayı..ona da verdim..afalladı." Yav gerek yoktu teşekkür ederim" dedi.hafif mahçup oldu ama iphone'una geri döndü..

Hah tamam.bi ilgisiz koca olmamıştım onu da oldum sayenizde.bu öyle bişey değil arkadaşlar. Bak anlatıyım.dun yine içiyorum.hanım dedi ki " sen niye viski çip duruyosun" dedi. " " napiyim, çay olsa çay içerim" dedim.."valla ben görumcemde içtim.şimdi sana çay yapamam" dedi..peki dedim.kendim yaptım çayı..ona da verdim..afalladı." Yav gerek yoktu teşekkür ederim" dedi.hafif mahçup oldu ama iphone'una geri döndü..

Alın kapak olsun mantikli arkadaslarim size. Yemin ediyorum durumun bu oldugunu biliyodum. Adam genede evliligini kurtarmaya calisir mantikli arkadaslarimiz bid bid eder bosver abicim sen ya. Cok yanlis yere doktun icini

Belki sen eksik davranıyorsun belki o eksik davranıyor önemli olan şuan ne hissettiğin.
Eğer hissettiklerini kendi içinde halledemiyosan karşına al ve konuş bastırıp durma geçiştirme ne hisettiğini düzelir diye zamana bırakma. Adam gibi konuş. Eğer cıvıl cıvıl bi evliliğin yoksa gülümsemeler keyifli akşamlar yoksa o ailenin ne anlaamı kalıyor? Eğer evliliğine devam ediceksen, edicekseniz o çocuğuna düzgün bi aile hissini yaşat.

Viski içiyordun karın neden viski içiyordu dedi sende çay olsa çay içerim dedin. Oda içtiğini yapmayacağını söyledi kalkıp sen çay yaptın verdin.
Sen şimdi ilgisiz olmadığını iddia ediyorsun. Kadınları mutlu etmek kolaydır, çikolata ilede mutlu edersin tektaş yüzüklede mutlu edersin. Tamamen sana bağlıdır evde viski içeceğine karınla bir sinemaya git bi cafeye git. Diğer hanımla yaptığın gibi ayakkabı almaya git.
Özetle eşin orada olduğunu bilsin.

Sevgili duygusal yaratık istersen karısına ben başka biriyle böyle bir şeyler yaşadım sen beni anla idare et desin ?

adam bi kere kötü niyetli olsa gelip burada içini döküp çare aramaya çalışmaz. üzüldüm cidden senin ve eşin için. giden hanımefendinin de gitme sebebi sana karşı boş olmaması olabilir, yani en azından bu ihtimali de düşünüyor gibisin ben onu anladım yazdıklarından. çekip gitmeyi göze aldığına göre yuva yıkan kişi olmak istemiyordur, sağlam bi insanmış belli ki. eşinle konuş abi biz buradan ne derece destek ve yardımcı olabiliriz ki sana? umarım çözersin problemleri :(

Farklı şeyleri bu hanımefendi de hisseden kişi,başka bir hanımefendi tanıdığında yanında olan kişi de olmayan bir şey bulup yeni tanıştığına da bu şekilde aşık olur. : )
Eşine başkasının olduğunu söylemen tabii ki de olmaz.Sen eşinin bu şekilde sana gelip söylemesini ister misin?
Sürekli candy crash oynuyorsun,hayatımız çok sıradan falan fıstık dese hoş karşılar mısın?
Karşılamazsın çünkü;erkek yapar bayan yapamaz.

Sen de çek git hacı.

Eyvallah arkadaşlar
ßaşak başta olmak üzere ( beni yargılamadığı ve anlamaya çalıştığı için) hepinize teşekkür ederim.
Faydalı olan laflar oldu " elini yüzünü yıka " " kendine gel" " bu aşk değil alışkanlık" gibi.. Şu an eşime anlatmayı düşünmüyorum.çünkü anlamayacak ve egzejare edip " vay başıma geleeeen" moduna girecektir..eh tanıyorum sonuçta.unutcam ben.içmiycem..ergen triplerinden çıkıcam..daha fazla dramatize etmenin faydası yok..hayatın doğal akışını takip edicem.zamana bırakacam..şimdilik böyle düşünüyorum.

Abicim valla anlatmakta fayda olabilir cunku ne yasadiysan cunku bunu senin agzindan dinlemesi lazim ve aliskanlik bencede 1 hafta boyunca git git insan duzelmeye basliyor onun yokluguna alisirsin ama aileni yikacak birsey yapmamalisin sadece dogru zamanda soylersen hic bir sikinti olmaz yani oyle umuyorum.

Eyvallah arkadaşlar
ßaşak başta olmak üzere ( beni yargılamadığı ve anlamaya çalıştığı için) hepinize teşekkür ederim.
Faydalı olan laflar oldu " elini yüzünü yıka " " kendine gel" " bu aşk değil alışkanlık" gibi.. Şu an eşime anlatmayı düşünmüyorum.çünkü anlamayacak ve egzejare edip " vay başıma geleeeen" moduna girecektir..eh tanıyorum sonuçta.unutcam ben.içmiycem..ergen triplerinden çıkıcam..daha fazla dramatize etmenin faydası yok..hayatın doğal akışını takip edicem.zamana bırakacam..şimdilik böyle düşünüyorum.

Sen yarın eşine sevdiği çiçeklerden al güzel bir söz söyle hiç birşey yapamıyorsan onu sevdiğini söyle emin ol her şey daha farklı olacaktır.

İnsanları tanıdığını iddia eden şahısta bir okusun belki akıllanır

Karın içki içme sebebini sorduğunda çay olsa içerdim deme yerine açıkça söyleseydin ilgi beklediği belki neden böyle olduğunu anlardı ona göre davranışlarına yön verirdi. Sanırım sen söylemeyi hiç denememesin.farklı heycanlar hoşuna gitmiş.
Bu durumunuda karının ilgisizliği ile vicdanını rahatlamaya çalışıyorsun gibi geldi bana.

Viski içiyordun karın neden viski içiyordu dedi sende çay olsa çay içerim dedin. Oda içtiğini yapmayacağını söyledi kalkıp sen çay yaptın verdin.
Sen şimdi ilgisiz olmadığını iddia ediyorsun. Kadınları mutlu etmek kolaydır, çikolata ilede mutlu edersin tektaş yüzüklede mutlu edersin. Tamamen sana bağlıdır evde viski içeceğine karınla bir sinemaya git bi cafeye git. Diğer hanımla yaptığın gibi ayakkabı almaya git.
Özetle eşin orada olduğunu bilsin.

Sevgili duygusal yaratık istersen karısına ben başka biriyle böyle bir şeyler yaşadım sen beni anla idare et desin ?

Ya birader sende beni Anadolu çomarı yaptın. Elbetteki eşimle hayatı paylaşıyoruz. Ne demek sinemaya git ayakkabı almaya git.tabi gidiyorum.o birlikte ayakkabı bile alırdık lafındaki olay şu.benim fikrimi sorardı.olmuş mu yakışmış mı derdi.parasını da elbette kendi öderdi.bizim hanım öyle yapmaz.seçer giyer ben öderim.yoksa hanımı eve kapatıp " sofra niye hazır değil lan" modunda falan değilim..

Ben ne anlamam ne anlamamam gerektigini iyi bilen biriyim gerekli gereksiz ayrimini yapabildigim icin daha fazla bu konuda kalmicam.
Beni anlayabilenler olursa onlara saheser muamelesi yapmayi dusunuyorum.
Kimsenin yuvasini yikmayi aklimdan bile gecirmem
Benim derdim yardimci olmakti
Mantikli arkadaslara iyi evlilikler diliyorum
Abicim sanada kokay gelsin cok mutlu ol ins.

sokrates sana sempatim bir kat daha artti

bende dulum, istersen öpüşebiliriz, o kadının yerini aratmam başgan

adam bi kere kötü niyetli olsa gelip burada içini döküp çare aramaya çalışmaz. üzüldüm cidden senin ve eşin için. giden hanımefendinin de gitme sebebi sana karşı boş olmaması olabilir, yani en azından bu ihtimali de düşünüyor gibisin ben onu anladım yazdıklarından. çekip gitmeyi göze aldığına göre yuva yıkan kişi olmak istemiyordur, sağlam bi insanmış belli ki. eşinle konuş abi biz buradan ne derece destek ve yardımcı olabiliriz ki sana? umarım çözersin problemleri :(

Ohaa! Valla birden yerimden fırladım :( ben bunu hiç ima etmemeye çalıştım.nasıl anladın? Ama korkarım bu boyutu var olayın :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri