bittikabiya
Üye
Utanmaaz adam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evdekinide o kadar düşünüyor musun?
ßaşak çok teşekkür ederim.
Birincisi ben karımı aldatmadım sonuçta.
Ben başka birine kalbimi açmış olduğumu bile yeni anladım.
Genç bi yeni yetme oğlan gibi davrandığım için üzgünüm.
İkinci konu "O"..onu arayacak mıyım ? Ne biliyim görüşmek isterse? Yoo ben bunları kaldıramam
ßaşak bak bu çok iyi.inanılmaz iyi bir dinleyicisin.ve teşhislerinde haklısın. Tam da olan bu. O bana karşı çok kibar ve anlayışlıydı.daha konuşmaya başlamadan ne diyeceğimi bilirdi. Her konudan konuşabilirdin. Entelektueldi. Hayata tek başına tutunmuştu ve o güçlü duruşuna hayrandım.ama bazen çok basit şeylerde benden yardım ister, beni onore etmek için kendi başa çıkabileceklerini benim sayemde yapmış gibi gösterirdi. Ama bizim hanım elde telefon candy crush oynayıp hatırla gonul dizisi seyreden bi tip. Ha Allah var.evine çocuğuna bağlıdır.çalışkandır.namusludur. Ama bizim hanımla günlük hayat dışında bişey paylaşamazsın. 13 yıllık evliyim.bi kez gerçekten beni sevdiğini hissettiremedi bana
Ben zaten ne yaşadığımı bile bilmiyorum başak hariç hepiniz direk almışsınız kellemi..tabiki evdekini umursuyorum.tabiki düşünüyorum.siz beni anlamıyorsunuz.ben istemedim bunları hissetmeyi.diyorum, anlatınca aptalca geliyo.haklısınız..ama yahu yaşamadan bilemezsiniz
Yapma lütfen düşünse bu kadar dert yanar mı
Ben zaten ne yaşadığımı bile bilmiyorum başak hariç hepiniz direk almışsınız kellemi..tabiki evdekini umursuyorum.tabiki düşünüyorum.siz beni anlamıyorsunuz.ben istemedim bunları hissetmeyi.diyorum, anlatınca aptalca geliyo.haklısınız..ama yahu yaşamadan bilemezsiniz