yardım edin

Konu sahibi son olarak 3460 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldatmak için ille birlikte olman şart değil, başka birisine o gözle bakmış olman bile yeter.

ßaşak çok teşekkür ederim.
Birincisi ben karımı aldatmadım sonuçta.
Ben başka birine kalbimi açmış olduğumu bile yeni anladım.
Genç bi yeni yetme oğlan gibi davrandığım için üzgünüm.

İkinci konu "O"..onu arayacak mıyım ? Ne biliyim görüşmek isterse? Yoo ben bunları kaldıramam

Senin hanimini aldatmadiginin farkindayim. Bosver sen beylik laflari herkesin derdi kendine buyuktur.
Sunu unutma esine sunu diceksin acikca
Ev hanimligini yapsin ama evlilik sadece ev hanimligi degil. Seninle biseyler paylasmasi gerektigini ne bilim yenilik arayisi da oldugunu icindeki boslugu ve bu boslugun seni yanlisa surukleyebilecegini soyle.

Yok birine asik oldum falan degil. Seninki askta degil abicim. Hayatindaki bazi cumlelerin imla kurallarini tamamlamis o hatun.

Evet arayabilir seni evet gorusedebilirsin. Ama bu sefer kendi sartlarini kabul ederek gorus.
Ve esine yonelmisligini kabul ederek gorus inan iyi gelecek sana

Buldum;
Sana rahatlık batıyor.

Beyler cok beylik laflar etmeyin yazik gunah. Siz daha evlenmemissiniz o insan 14 yillik evliymis yasi bizden baya buyuk bizim kadar genis imkanlar secme sansi olmadan duygularini bastirarak yasamak zorunda bi insan belki ve gonlu kaymis. Ya adam belki hayatinda ilk kez boyle bir dunyayla karsilasti hayatinda hic gormedigi birseyler gosterdi belliki kadin ona. Nedej bu kadar yargiladiniz astiniz kestiniz anlamiyorum.

Evindeki kadına o kadar ilgi gösterse belki kadın elinde telefonla dolaşmayacak. Pembe rüyalar görmeye gerek yok ataerkil bir toplumdayız karısını istemese pekala istemiyorum diyebilirdi. Kadın bu adamla evlenmiş yuva kurmuş ve 14 yıllık evlilik var. Bir kadın buraya gelse eşimi başka bir adamla aldattım derse ne namusu kalır ne şerefi erkek olunca mı farklı oluyor.
Daha zavallı çocuktan bahsetmiyorum bile

Ben zaten ne yaşadığımı bile bilmiyorum başak hariç hepiniz direk almışsınız kellemi..tabiki evdekini umursuyorum.tabiki düşünüyorum.siz beni anlamıyorsunuz.ben istemedim bunları hissetmeyi.diyorum, anlatınca aptalca geliyo.haklısınız..ama yahu yaşamadan bilemezsiniz

ßaşak bak bu çok iyi.inanılmaz iyi bir dinleyicisin.ve teşhislerinde haklısın. Tam da olan bu. O bana karşı çok kibar ve anlayışlıydı.daha konuşmaya başlamadan ne diyeceğimi bilirdi. Her konudan konuşabilirdin. Entelektueldi. Hayata tek başına tutunmuştu ve o güçlü duruşuna hayrandım.ama bazen çok basit şeylerde benden yardım ister, beni onore etmek için kendi başa çıkabileceklerini benim sayemde yapmış gibi gösterirdi. Ama bizim hanım elde telefon candy crush oynayıp hatırla gonul dizisi seyreden bi tip. Ha Allah var.evine çocuğuna bağlıdır.çalışkandır.namusludur. Ama bizim hanımla günlük hayat dışında bişey paylaşamazsın. 13 yıllık evliyim.bi kez gerçekten beni sevdiğini hissettiremedi bana

Hanımının bu şekilde olmasının belki de sebebi sendin bunları da düşündün mü bilmiyorum.
Yani belki de sen ona karşı ilgisiz olunca oda kendine vakit geçirecek oyalanacak birşeyler bulmuş olabilirdi.
İlk önce oturup sağlıklı bir şekilde muhasebe etmen gerek senin nerde hatalı olduğunu ve eşinin nerede hatalı olduğunu.
Diğer kadını hiç dusunmemelisin bile.
Bir an önce kendini toparlamali ve 13 yıllık olan birlikteliğini ayakta tutmalisin.

Ben zaten ne yaşadığımı bile bilmiyorum başak hariç hepiniz direk almışsınız kellemi..tabiki evdekini umursuyorum.tabiki düşünüyorum.siz beni anlamıyorsunuz.ben istemedim bunları hissetmeyi.diyorum, anlatınca aptalca geliyo.haklısınız..ama yahu yaşamadan bilemezsiniz

Ne bekliyordun iki kadın arasında kalmış dememizi mi ?
Başakta bir bayan o duygusal cevaplar veriyor ben ve diğer arkadaşlar mantıksal cevaplar veriyoruz.

Dürüst ol istemesen olmazdı. Ayrıca en en başından kadına o gözle bakmışsındır.

Siz bosverin abicim onlari.
Kadinlar evlenince hersey bitmis gibi hersey garanti gibi davraniyor ve esinin ne isteyebilecegini dusunmuyor.
Utunu , yemegini , ev islerini yapiyor aha bide cocuk yapmis sana tamamdir.
Esini kinamiyorum cnk esinin yetistirilme tarziyla dogru orantili bir durum bu.
Haa bide bu arkadaslar sizin masum bi hissinizden bile korkup burada konu acip aslinda caba verdiginizi gormezden gelip atip tutmalarina takilmayin.
Onlar disarda adamlarin her allahin gunu bir baskasiyla esini aldatan erkeklerden haberi yok. Esinin ustune kadin gwtirip esini kapiya koyanlardan. Yada bisuru bu sekil senaryodan yok haberleri onlar piril pirillar.

Sen burda hislerinden bile jurtulmak icin akil ve yardim istersin laf ederler sen bosver onlari. Bende ins elimden geldigimce yardimci olmusumdur.

Diğer kadından bahsedersin etmezsin bilmem.
Ama eğer ben evli olsam kocam böyle hissediyorsa ya da evliliğimiz de bi eksiklik hissediyorsa karşıma geçip düzgünce konuşmasını isterdim. Eğer kurtarmak istiyorsanız ona göre iki tarafta çabalar yoksa içten içe karşındakine haksızık etmiş olursun. Ve azalan şeyler zaman geçtikçe temeli biter ve iki taraflı yıpranmaya başlar ben bi evlat olarak hep annemi babamı mutlu görmek istedim çocuğuna bunu sağlamıcaksan eğer bi çözümünü bul.

Bence sen o kadına acıyorsun. Bunun adına da aşk demişsin. Bence sen kendine de acıyorsun.
Eğer o kadın da senin gibi düşünseydi, gitmezdi. Kadın gitmiş. Bir döneminde ona yoldaşlık yapmışsın sadece. Hani üstesinden gelebileceği bir olayı sana bağlayarak seni onore etmesi, belki de seni aptal olarak gördüğündendir. Belki de sinek kadar değerin yoktur yanında. Belki de sen onu büyüttün ya da yücelttin. Yav kendine gel!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri