yardım edin

Konu sahibi son olarak 3460 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hah tamam.bi ilgisiz koca olmamıştım onu da oldum sayenizde.bu öyle bişey değil arkadaşlar. Bak anlatıyım.dun yine içiyorum.hanım dedi ki " sen niye viski çip duruyosun" dedi. " " napiyim, çay olsa çay içerim" dedim.."valla ben görumcemde içtim.şimdi sana çay yapamam" dedi..peki dedim.kendim yaptım çayı..ona da verdim..afalladı." Yav gerek yoktu teşekkür ederim" dedi.hafif mahçup oldu ama iphone'una geri döndü..

Beni şu avatarındakiyle tanıştırabilir misin? At gibi duruyor. Hadi, lütfen.

Ben şahsen imkansız birine aşık olsam direk uzaklaşırim o kadını nasıl anlamadınız hayret.
Neyse siz şimdi esiniz ve evliliğinize odaklanın eşinize biraz ilgi gösterip her zamankinden çok vakit geçirin eminim bu alışkanlıktan siyrilacaksiniz. Umarım her şey yoluna girer.

Ya birader sende beni Anadolu çomarı yaptın. Elbetteki eşimle hayatı paylaşıyoruz. Ne demek sinemaya git ayakkabı almaya git.tabi gidiyorum.o birlikte ayakkabı bile alırdık lafındaki olay şu.benim fikrimi sorardı.olmuş mu yakışmış mı derdi.parasını da elbette kendi öderdi.bizim hanım öyle yapmaz.seçer giyer ben öderim.yoksa hanımı eve kapatıp " sofra niye hazır değil lan" modunda falan değilim..

Daha iki mesaj önce evde viski içtiğin andaki muhabbeti yazdın. Şimdi de ben karıma ilgi gösteriyorum o bana göstermiyor diyorsun. Konunun başında karının sabahtan akşama kadar telde oyun oynadığını söylüyordun.

Tüm bunların toplamında eşinin sana karşı ilgisiz olduğunu yazabiliyorsun.
Önce eşine gerektiği gibi davranmasını bir öğren evini meyhane olarak kullanmaktan vazgeç sonra ben karıma ilgi gösteriyordum dersin.

Gelip burada dürüstlük mü arıyorsun. Al sana dürüstlük;
Eşine başka bir kadınla gezdiğini gülüp eğlendiğini söylersen. Oda yarın öbürgün başka bir erkekle görüştüm gezdim eğlendim der anlayış bekler.

Özetle Çalma elin kapısını, çalarlar kapını demişler

Ohaa! Valla birden yerimden fırladım :( ben bunu hiç ima etmemeye çalıştım.nasıl anladın? Ama korkarım bu boyutu var olayın :(

vallahi safın önde gideniyimdir ama bu çok bariz olmuş be abi :D sen yüzleşmek istemiyorsun ama eşinle durumu konuşman gerekiyo. yani ben birine ilgi duyuyorum deme tabi de ilişkimiz ne hale geldi gibisinden. belki de yapmışsındır bunu bilmiyorum. ama şöyle bi durum var eşinin ilgisizliği ve giden hanımefendinin ilgisi bir araya gelince aşık olduğunu düşünmüş olabilirsin. herkes kendisini anlayan ve kendisiyle ilgilenen birinden etkilenir sonuçta. eşin biraz değişebilse belki sen de bu çıkmazdan kurtulabilirsin. onun da yolu eşinle konuşmak umarım sorununuzu çözebilirsiniz.

Hah tamam.bi ilgisiz koca olmamıştım onu da oldum sayenizde.bu öyle bişey değil arkadaşlar. Bak anlatıyım.dun yine içiyorum.hanım dedi ki " sen niye viski çip duruyosun" dedi. " " napiyim, çay olsa çay içerim" dedim.."valla ben görumcemde içtim.şimdi sana çay yapamam" dedi..peki dedim.kendim yaptım çayı..ona da verdim..afalladı." Yav gerek yoktu teşekkür ederim" dedi.hafif mahçup oldu ama iphone'una geri döndü..

Bu duruma gelmesinde ki etkenler neler bunları hiç düşündün mü peki.
Benim baştan da dediğim gibi bu zamana kadar gelen durumu bir muhasebe etmen gerek ne oldu da bu durumlar şekil aldı. Eşin bu zamana kadar hep boylemiydi yoksa son zamanlardami böyle oldu.
Eşine belki de bu rahatlığı ve böyle olmasını sen sağladın.
İlk önce yapman gereken herşeyi sağlıklı bir şekilde düşünmen.
Öyle icmeyle çözülecek şeyler değil bunlar.

At murattır derler.belki hayırlı olur

Şu an nasılsın? O hatunu düşününce sol yanın yanıyor mu? Şemsiyeyi açacaksan popon ço0k acır. Bak ne diyeceğim; diğer söylediklerimi unut. Git o kadına ulaş ve bütün duygularını, düşüncelerini v.s. anlat. Sonra gel yeni konu aç :D Olur mu?

Şu an nasılsın? O hatunu düşününce sol yanın yanıyor mu? Şemsiyeyi açacaksan popon ço0k acır. Bak ne diyeceğim; diğer söylediklerimi unut. Git o kadına ulaş ve bütün duygularını, düşüncelerini v.s. anlat. Sonra gel yeni konu aç :D Olur mu?
he. O da desin ben de senin gibi hissediyorum..sonra işler iyice boka batsın.sen ne diyon baba.

Yargilama kismini gectim de olay yine sizin esinize nasil patladi ben anlamadim :D
Resmen, tum sucu esinize atmissiniz :D

gün boyu evde oturup, kadın programı izleyen kadınlardan bahsettiğiniz şekilde entelektüel, eğlenceli ya da ilgili olmasını bekleyip şikayet etmek çok yanlış diye düşünüyorum. çünkü hepimiz öyle kadınların büyüttüğü çocuklarız. bence yapmanız gereken şey eşinizin ilgisizliğini kendi lehinize kullanmak. çiçek, çikolata ya da diğer jestlere gerek yok. yani şöyle ki bir akşam yanına oturup kendi kıraşın nasıl oynandığını öğrenmek, izlediği diziyi birlikte izleyip dizi hakkında sorular sormak emin olun ona değer verdiğinizi hissettirir beklediğiniz ilgiyi de kendisinden alırsınız. diğer arkadaşların da belirttiği gibi hanımınızın ilgisizliğini diğer abla ile doldurunca kafanız karışmış.

Nooldu suruç falan unuttun hemen :) kobani olayındaki tepkiyi batıdaki Kürtler bu kez veremedi. Ya korkuyorlar ( ki haklılar) yada big brother bu kez böyle istiyor

Surucu ve ankarayı asla unutmadım. Evliliğe sadık kalmayacakların evlenmesine karşıyım. Onun bunun kucağından karımızı mı alacağız? Burda ışidi destekleyenler bile var. Zevk alıyorlar belki. Ya da kafa kesme ihtiyaçlarını ışid ile karşılayacaklarını biliyorlar. İnsanlar kötü aslında. En kötüsü de, kötü olduğu halde sana iyi görünendir. İslamiyette buna münafık derler. Neyse, unutkan olduğum doğrudur fakat surucu unutmadım. Onlar misafirdi. Keşke biz ölseydik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri