Yanlızlığıma

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 585 gün önce görüldü
eKIYX.jpg

Adını aynalara yazamadım sinirden kırarım diye, adını duvarlara yazamadım zalimin biri boyar diye, adını kalbime bile yazamadım ben ölünce organlarım bağışlanır da sen başkasının olursun diye.

u7lQW.jpg

Boynu bükük duruyorsam eğer; İçimden öyle geldiği için değil, yüreğimden gidenler olduğu içindir.

GfMLh.jpg
Yüreğini; el ele, kol kola gezmeyi isteyene değil. Alnından öpüp, hoşgeldin Rabbim'in emaneti, hoşgeldin helalim diyene ver

qtcO4.jpg
Unutmadan söyleyeyim, unutmadım seni. Aşık olmak bizim seçeceğimiz bir şey değildir. Aşk herkese kendiliğinden gelir. Ve geriye hiç bir şey kalmaya dek peşini bırakmaz. Aşık olmak kendini yok etmek için en iyi seçenektir.

F9MU8.jpg

Nereden bilebilirdim; hayata nereden bağlandıysam, oradan kopacağımı. Neyin üzerine çok düştüysem, onunla imtihan olunacağımı.

ncO9y.jpg

Her adımı mezardan uzaklaşmak için atardım. Meğer hiç farkına varmadan attığım her adım beni mezara sürüklüyormuş. Sağ ol be aşkım!

Gözlerinin kahvesinden koy ömrüme, kırk yılın hatrına 'Sen' kalayım.

imagesqtbnANd9GcQsjqNi9a9cmh8djyc8l.jpg

Papatya kızmadı hiçbir zaman yapraklarından fal bakılmasına. Gün olur belki sevmeyi de öğretebilirim umuduyla.

imagesqtbnANd9GcQ0DLrzt2xmr836QreRr.jpg

Benim seninle bir alıp veremediğim yok. Sadece verip de bir daha geri alamadığım yüreğim var!

imagesqtbnANd9GcRIY4P6NyGvghbCxPqSB.jpg

Hayat bu kadar kısayken, Sana ömrüm diyorum. Alınmıyorsun değil mi?

imagesqtbnANd9GcTi8Tr-g6JIYnGNy_llD.jpg
Gemileri yakmakla ünlü olan ben. Konu sen olunca, hep kendimi yaktım.

imagesqtbnANd9GcTyUJyMj6C4SUmC6FWMi.jpg
Kalıcı ol dedim hayatımda. 'Kal, acı ol' demedim!

imagesqtbnANd9GcQ0eWJ-m5Y4ISqa9PuJS.jpg
Bazı insanlar yan yana gelmesi gereken iki kelime gibiler; Ancak birlikteyken anlamlılar. Kader ise onları ayrı yazmıştır.

imagesqtbnANd9GcSiqeYLBwyyyzX_iTTLB.jpg
Ben düşlerimi kimseye satmadım anne! Düşlerimi, beni mutlulukla kandıran insanlar aldı.

imagesqtbnANd9GcR0WuSQxlELQ_jcLtXex.jpg
Geçmişe dönüp baktığımda gördüğüm tek sey; yine sensizlik.

imagesqtbnANd9GcQr_0PcvkM1c7iM3mXdF.jpg

Yüreğimde ezber ettiğim 'DUAMSIN' Allah kabul buyurursa ÖMRÜM olacaksın

imagesqtbnANd9GcS_1GrEfeGPLFyUZtbI1.jpg

Hayrola kaptan, ölüme kırdın rotayı? Oysa ben aşk'a doğru gidecektim. -Kaptan: Çok mu farklı ?

imagesqtbnANd9GcSeE_oY6avmu79UfNRll.jpg

'Bir dilek tutun' denildi mi; herkes bir şeyler düşünür. Benim dileğim hep hazır: Yine SEN!

imagesqtbnANd9GcSBM9xuSWoUwC5CTBbEW.jpg

Sevmek, sevdiğin insandan faydalanmak değildir. Onun mutluluk ve saadeti için bir şeyler yapmaktır.

imagesqtbnANd9GcQ8k2y8fY9lJgl-oGwB0.jpg

Yâr! Seni beklemek, ölümü beklemek gibi ağır ve mükemmel. Lakin, o gelmeden gel olur mu?

Geri