Yanlızlığıma

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 585 gün önce görüldü
ybe5j.jpg
Hayatta her şey unutulur. Bana her şeyimsin diyenin unuttuğu gibi.

XkCn7.jpg
Bir renk seç dedi hayat. Siyahı aldım. Sen de beyazı almışsın. Şimdi aşk nedir diye sorsalar, akla karayı seçmek derim.

3a450.jpg

Gözle söz arasında sıvışıverdi yine aşk, ayrılığa. Ve kimse yerine 'burdayım' demedi. Sevgi sıralarında 'Yok' yazıldı aşk. Devamsızlık senin sınırında.

mWfOm.jpg
Ben seni özleyince, vazgeçiyorum kendimden. Koca gökyüzünü içime hapsediyorum. Teker teker üflüyorum yıldızlara, söndürüyorum güneşi. Hiçbirini istemiyorum, karanlığa razıyım

xSHAq.jpg

Prenses olmak için prens bulmama gerek yok. Ben zaten kralın kızıyımm. :)

1sOGF.jpg
Bugün en çok tenini duymak istedim aslında ve sesine dokunmak. Şöyle bir bardak çay sıcaklığında, karşılıklı iki çift susmak. Bugün dizlerini okşamak istedim biraz, biraz da saçlarında uyumak. Ah aşk, nasılda aptallaştırıyor insanı.

lW2fQ.jpg

Alıştım mı yokluğuna? Vaz mı geçiyorum, varlığından? Tedirginim aslında, ya başkasını seversem? İnan o zaman seni hayatım boyunca affetmem!

gYzIY.jpg

Dışardan gördüğün merhametimle oyun oynama ki! İçimde ki şeytan hayatını lunaparka çevirmesin!

jzyRq.jpg
Aşkınla parlayan gözlerimin kirlenmesinden korktuğum içindir kimseyle göz göze gelmek istemeyişim

d7F5w.jpg
Sen, bir matematik eşitsizliğinde bilinmeyensin. Anlaşıldı; yalnız bırakarak çözeceğim seni.

Jy5nQ.jpg

Bazen seni kopyalayıp yanıma yapıştırasım geliyor. :)

5wdZd.jpg
Seni sevmeyi de bilirim, sevmeye de bilirim. Gördün mü bak, tek harfe bakar hayatımdaki yerin.

yh6Yz.jpg

Sokaktaki köpeğe ekmek ve su verirsin; yanından ayrılmaz. Değmeyecek birine ömrünü verirsin; bi köpek kadar olamaz.

hbnXF.jpg

Bir şeye ihtiyacın olursa söyle demiştin ya hani... Sana ihtiyacım var, bil istedim.

0TnYq.jpg

Birine aşık olursun ve dünya nüfusu 1' e düşer.

Nbkct.jpg

İlk öpücüğü vereceğin kişiyi bulmak eşsiz bir şeydir. Sonunda dudaklarınız birbirine değdiğinde, onları her yerinde hissedersin.

QwDpd.jpg

Bir gün gidersen, beni 'kaldığına' inandırarak git. Ben ancak, gitmediğine inanarak yaşayabilirim.

jh5Aj.jpg

İşin özü şu ki, gece uyumadan önce düşündüğümüz son insan, bizim için en çok anlam ifade eden insandır.

8rkwS.jpg

Artık öğrendim ki; kimi sevdiğin önemliymiş. Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmazmış. Nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış. Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış.

zUUeF.jpg

Beddua edebilirim sana; hayatıma girişin olsun da çıkışın olmasın inşallah. :)

Geri