Yanlızlığıma

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 585 gün önce görüldü
2tUg1qT.jpg
İlaçtan çok dost gerekir hastaya... O dostlar yazılır yüce listeye.

jH6o3JK.jpg
Gözlerime yazıklar olsun! Senin gülerek çektiğin fotolarına ağlayarak bakıyor

jH6o3JK.jpg
Gözlerime yazıklar olsun! Senin gülerek çektiğin fotolarına ağlayarak bakıyor.

Kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle forumun güzel insanları..

j9g7zAV.png
Hayatımda kimse yok; ama pişman değilim. Çünkü sen aşkı basitleştirenlerden birisin, bense yalnızlığın hakkını verenlerden.

Dost gerçekleri.. Düşman işine geleni.. Deli ağzına geleni.. Aşık içinden geçeni söylermiş.

Dost gerçekleri.. Düşman işine geleni.. Deli ağzına geleni.. Aşık içinden geçeni söylermiş.
Sonya ben aşka inanmamki aşk benim için gelip geçici şeydir ve ben asla bir bayanı gelip geçici olarak kullanmam zira şöyle bir söz var....insan aşık olduğum dediği kişiyi kandırmakla işe başlar başkalarını kandırmakla ise işi bitirir:(

Sonya ben aşka inanmamki aşk benim için gelip geçici şeydir ve ben asla bir bayanı gelip geçici olarak kullanmam zira şöyle bir söz var....insan aşık olduğum dediği kişiyi kandırmakla işe başlar başkalarını kandırmakla ise işi bitirir:(
Güzel bir tanımlama olmuş yüreğine sağlık,keşke herkes böyle dürüst olsa yada kendini böyle yetiştirmiş olsa (:

Güzel bir tanımlama olmuş yüreğine sağlık,keşke herkes böyle dürüst olsa yada kendini böyle yetiştirmiş olsa (:
Bak güzel insan ben ailemi 8 yaşında trafik kazasında kaybettim ve o günden sonra hep şöyle düşündüm...insan mezarlıktan korkuyorsa en sevdiğini kaybetmemiş demektir:(

P1rD6pX.png
Konuşarak da anlaşamıyorduk, susarak da. Ben yazmayı tercih ettim, o hiç okumadı.

vxm9mg1.png
Daha ötesi var mı, adınla çarpmıyorsa dursun bu yürek

jXRjGVJ.png
Bi yüzü olmayan insanlar var, bir de kalbi

t1KxPqw.png
En çok ben sevdim seni, yinede kaybettim yüreğindeki ihaleyi.

FaDNWco.png

Kalbimde bir güzel, kalbimden de güzel.

fvPAqVO.png
Bazı sevgiler vardır,kilo ile satın alabilirsin... Bazı sevgiler vardır, yağmur tanesi gibidir, ancak bakar ve yaşayabilirsin.

Sizinde başınız sağolsun inşALLAH Ben şimdi ne desem yalan olur yaşan bilirya sen yaşamışın ve bilirsin:(
Sevdiğin biri ha ailenden olmuş ha yabancı ikisinide ayırt etmiyorum,gerçek olan o sevdiğin İnsan birdaha ebedi gelmicek,ölen özlediğin olur ondan daha acı bişey yok hayatta..neyse gönüller buruklaşmadan kapatalım bu sevimsiz konuyu.Allah'ım sevdiklerimizle cennette buluşturmayı nasip etsin:cici:

Sevdiğin biri ha ailenden olmuş ha yabancı ikisinide ayırt etmiyorum,gerçek olan o sevdiğin İnsan birdaha ebedi gelmicek,ölen özlediğin olur ondan daha acı bişey yok hayatta..neyse gönüller buruklaşmadan kapatalım bu sevimsiz konuyu.Allah'ım sevdiklerimizle cennette buluşturmayı nasip etsin:cici:
Amin inşALLAH kapatalım siz bilirsiniz

VSolCB4.png
Dünya bir yana, seninle ben yan yana olalım hep.

Geri