Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sonya ben aşka inanmamki aşk benim için gelip geçici şeydir ve ben asla bir bayanı gelip geçici olarak kullanmam zira şöyle bir söz var....insan aşık olduğum dediği kişiyi kandırmakla işe başlar başkalarını kandırmakla ise işi bitirirDost gerçekleri.. Düşman işine geleni.. Deli ağzına geleni.. Aşık içinden geçeni söylermiş.
Güzel bir tanımlama olmuş yüreğine sağlık,keşke herkes böyle dürüst olsa yada kendini böyle yetiştirmiş olsa (:Sonya ben aşka inanmamki aşk benim için gelip geçici şeydir ve ben asla bir bayanı gelip geçici olarak kullanmam zira şöyle bir söz var....insan aşık olduğum dediği kişiyi kandırmakla işe başlar başkalarını kandırmakla ise işi bitirir![]()
Bak güzel insan ben ailemi 8 yaşında trafik kazasında kaybettim ve o günden sonra hep şöyle düşündüm...insan mezarlıktan korkuyorsa en sevdiğini kaybetmemiş demektirGüzel bir tanımlama olmuş yüreğine sağlık,keşke herkes böyle dürüst olsa yada kendini böyle yetiştirmiş olsa (:
Başın sağolsun..O acıyı bende tattım neyazık ki :/Bak güzel insan ben ailemi 8 yaşında trafik kazasında kaybettim ve o günden sonra hep şöyle düşündüm...insan mezarlıktan korkuyorsa en sevdiğini kaybetmemiş demektir![]()
Sizinde başınız sağolsun inşALLAH Ben şimdi ne desem yalan olur yaşan bilirya sen yaşamışın ve bilirsinBaşın sağolsun..O acıyı bende tattım neyazık ki :/
Sevdiğin biri ha ailenden olmuş ha yabancı ikisinide ayırt etmiyorum,gerçek olan o sevdiğin İnsan birdaha ebedi gelmicek,ölen özlediğin olur ondan daha acı bişey yok hayatta..neyse gönüller buruklaşmadan kapatalım bu sevimsiz konuyu.Allah'ım sevdiklerimizle cennette buluşturmayı nasip etsin:cici:Sizinde başınız sağolsun inşALLAH Ben şimdi ne desem yalan olur yaşan bilirya sen yaşamışın ve bilirsin![]()
Amin inşALLAH kapatalım siz bilirsinizSevdiğin biri ha ailenden olmuş ha yabancı ikisinide ayırt etmiyorum,gerçek olan o sevdiğin İnsan birdaha ebedi gelmicek,ölen özlediğin olur ondan daha acı bişey yok hayatta..neyse gönüller buruklaşmadan kapatalım bu sevimsiz konuyu.Allah'ım sevdiklerimizle cennette buluşturmayı nasip etsin:cici: