Prodesmotes
Gümüş Üye
Tum liste tam not aldı benden
Not almam lazım. Önemli.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tum liste tam not aldı benden
edriyi gömüyorsunuz ve bana seslenmek yok……Bir tane erkek boğa burcu tanıdım o da edri. Daha da tanımak istemem tsk....
Hdjsjs ee raporum var benim.... inadi var biraz sadece, neyse ki terazi sirnasikligi ile onu kırıyoruz az biraz....Edri naptıysa bıktırmıs kızı. Bundan bıkmayan ya delidir ya sabır tasi
Not almam lazım. Önemli.
Ben yükselişe geçirmeye başlamıştım yavrum ya...yaydan fırlayan ok gibi uçsun diye jdjsjsedriyi gömüyorsunuz ve bana seslenmek yok……
Haritanin geneli onemli ama biliyorsun.
Sen mesela tam bir Oğlaksin fakat Aslan burcunun evinde . Yani Oğlak olduğun kadar Aslansin da .Oğlak gibi tam bir evlilik burcundan ilk mesajının çıkması ağırlandığı ev ile alakalı.
Listede Aslan eksik bu arada arkadaslar
Haritanin geneli onemli ama biliyorsun.
Sen mesela tam bir Oğlaksin fakat Aslan burcunun evinde . Yani Oğlak olduğun kadar Aslansin da .Oğlak gibi tam bir evlilik burcundan ilk mesajının çıkması ağırlandığı ev ile alakalı.
Listede Aslan eksik bu arada arkadaslar
At kafası. Yıllarca yüzüme söylemediklerini burada yazıyorsun. Bel altı vurmak bunun adı.
Ney?? Hayatımda kimseye yapmadığım vip analizimi sana yapmisimdir herhalde . Hatırlamıyorsun demek ki...
Hele hele... Hani en özel bendim?
@Nyctophilia
baska bir konu vardi. evlendigi gibi bosanan burclar gibi. haritama baktigin zaman oyle bir potansiyel gordun mu? cunku ben kendimde oyle bir potansiyel goruyorum da :s
atmaca mısın kartal mısın be mübarek…. DknsBen yükselişe geçirmeye başlamıştım yavrum ya...yaydan fırlayan ok gibi uçsun diye jdjsjs
Aksi bir şey demedim ki... ama bak Aze ne diyor
Herkese ara beni diyormuşsun .p
Sen mi dert ettin bunu?
Kimden neyi sakınacağım kardeş? Bunun muhabbetini Aze'den önce başkaları yaptı.
"Kimseye yapmadığım...." dediğinde aksini söylemiş oluyorsun. Uyanık ol az.